Country4you
Country Music History Country Nyheter

Reba – What Am I Gonna Do About You

REBA

Ni som kommer ihåg Reba’s TV-serie ”Reba”. ABC kommer att spela in några pilotavsnitt av en ny såpa där Reba har en av rollerna. Handlingen är om en liten stad som drabbas av en terrorattack på självaste 4th of July. Vi får se om serien blir av och om den kommer till oss.

Reba kommer ut med ett nytt (kristet) album i början av februari. ”Sing it Now: Songs of Hope and Faith”. En av låtarna på albumet är ”Softly and Tenderly” där hon får hjälp av Kelly Clarkson och Trisha Yearwood:

Reba med Brooks and Dunn kommer att fortsätta med sina konserter i Las Vegas i juni-juli och november-december. Tyvärr lägger Norwegian sina direktflyg till Las Vegas nu i mars annars hade en vecka i Vegas varit helt möjligt. Möjligen återupptas flygen i november.

Denna dag för 21 år sedan – 17 januari – blev Reba medlem i Grand Ole Opry. När Reba gjorde sin debut på Opry höll hon på att missa det. Vakten hade inte fått hennes namn på gästlistan men till sist löste det sig men då Dolly Parton gjorde en oannonserat besök så Reba fick bara sjunga en låt. Tänk Rebas föräldrar och syster åkte ända från Oklahoma för ett tre minuters uppträdande

Och till sist. För exakt 20 år sedan blev Reba #1 på countrylistan med ” What Am I Gonna Do About You”. Låten var med på albumet med samma namn:

Kanskje vil du også lese:

Endelig er det nye albumet til Brad Paisley ute!

Redaksjonen

Brandy Clark till Skandinavien

Rolf Berglund

Hellbillies slutter å spille «Neger på Ål stasjon»

Redaksjonen
Laster...