Country4you

Vannvittige Brad Paisley!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brad Paisley - Notodden

Ja, ikke overraskende åpnet konserten med låta «Water», og så gikk det slag i slag med Brad Paisley‘s mange hits – American Saturday Night, I´m Gonna Miss Her, Welcome To The Future, Waitin´ On A Woman og Ticks for å nevne noen av låtene Paisley spilte.
Publikum storkoste seg fra første stund og hele produksjonen imponerte. Lyd og bilde var meget bra. En stor takk til Bjørn Tore Østbye og hele staben bak Notodden Musikkfestival for at dere faktisk våget å gå for noe så stort som dette! Man får bare håpe at økonomien i dette står seg, for det kunne vært langt flere publikummere på festivalområdet!

Brad Paisley spilte i rundt to timer med fantastisk gitarspilling og sang – backet opp av et kjempeband som imponerte stort.
Det var nok av cowboys & cowgirls å se foran scenen, og Paisley la merke til alle cowboyhattene. Det varmer mitt hjerte å se så mange cowboyhatter, sa erke-amerikaneren som både kastet plekter, amerikansk flagg og hatten sin ut til publikum før han løp av scenen til kjempeapplaus.

Kommer Paisley tilbake neste år tro? Ja, det gjør han! Se her: Brad Paisley til Scandinavia i 2011.

Lørdag er det nye sjanser for mere bra musikk på Notodden. Da står blant annet Stage Dolls, Leningrad Cowboys og The Hooters på scenen…’

[nggallery id=3]C4Y logo

 

Publikum storkoste seg fra første gitarriff.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy