Country4you

Shania Twain til Skandinavia i 2018

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tre tiår inn i sin karriere, og aktuell med det nye albumet «NOW», er Shania Twain i toppform. Albumet som inneholder singelen «Swingin’ With My Eyes Closed» og godlåta «Life’s About to Get Good», markerer første gang Shania har tatt på seg rollen som hovedlåtskriver og medprodusent.

Twain legger i 2018 ut på sin først Europa-turné siden sin «Up! Tour» i 2004 da hun blant annet besøkte Finland, Norge og Sverige.

Shania Twain har vunnet fem Grammy-priser, og er den regjerende dronningen av country-pop. Med 90 millioner solgte album på verdensbasis, er hun den mestselgende kvinnelige countryartisten gjennom tidene. Shanias album inkluderer den platina selgende debuten «Shania Twain», det Grammy-vinnende og dobbelt diamant-selgende albumet «The Woman in Me; Come On Over» fra 1995. Sistnevnte er også det bestselgende studioalbumet i Soundscan historien fra en kvinnelig artist uavhengig av sjanger, og det mestselgende countryalbumet gjennom tidene, med over 40 millioner solgte. For ikke å glemme «UP!», hennes tredje diamant-selgende album på rad.

Det er viktig å anerkjenne Shanias innvirkning og prestasjon i musikkbransjen. Hun er blant annet den første og eneste kvinnelige artisten som har mottatt CMTs Artist of a Lifetime Award, og ble hedret med ikon-prisen unner Billboards Women in Music.

Vi ser frem til en hitparade av låter som «Any Man of Mine», «That Don’t Impress Me Much», «You’re Still the One» og «Man! I Feel Like A Woman!», når countryveteranen inntar Oslo Spektrum, Royal Arena og Ericsson Globe!

The Shania Now Tour 2018 – Skandinavia:

14.oktober 2018: Royal Arena, København (Billettinfo)
16.oktober 2018: Oslo Spektrum, Oslo (Billettinfo)
17.oktober 2018: Ericsson Globe, Stockholm (Billettinfo)

ShaniaTwain.com | Facebook.com/ShaniaTwain

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy