Country4you

Sheryl Crow’s «Waterproof Mascara» – This is Country Music!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sheryl Crow er for mange kanskje ikke det man forbinder med en countryartist, men Sheryl kom nylig ut med sitt første countryalbum – «Feels Like Home».

Crow, som har bodd i Nashville siden 2006, har jobbet med artister som Vince Gill, Emmylou Harris, Brooks and Dunn, Dwight Yoakam og Dixie Chicks siden hun flyttet fra LA til Nashville.

I 2011 ble Crow dumpet av sitt daværende plateselskap. Hun fikk senere samme år et tilbud om å spille inn Loretta Lynn’s låt «Coal Miner’s Daughter» sammen med Miranda Lambert og Lynn. Trioen fremførte også «Coal Miner’s Daughter» under CMA Awards, og det var etter det at Nashville-nabo Brad Paisley da foreslo for Crow å “komme hjem” til musikkstilen han mente hun hørte hjemme i, Countrymusikken.

Som sagt, så gjort. To år etter er Crow nå ute med sitt første countryalbum. Albumet inneholder 12 låter der ti av dem er co-skrevet av Crow. Mesteparten av albumet er spilt inn i Crow’s eget hjem, men hun har også benyttet seg av Martina McBride’s studio – Blackbird Studio.

Crow har også med gjesteartister på albumet. Du får blant annet høre Vince Gill og Ashley Monroe på herlige «Give It to Me», og Brad Paisley har bidratt med å co-skrive «Waterproof Mascara».

Zac Brown sa nylig i et intervju med en amerikansk avis at countrymusikken er «lost» for tiden, men at Crow nå har kommet med det han kaller for den beste countrylåta på lenge med «Waterproof Mascara».

Hør «Waterproof Mascara» her og døm selv. Er dette det beste countrylåta som har kommet ut på en stund?

 

Cheryl Crow’s nye album kan du bestille hos CDON her:

[button color=»green» size=»medium» link=»http://clk.tradedoubler.com/click?p=116&a=1751989&g=16861858&url=http://cdon.no/musikk/crow_sheryl/feels_like_home-25021102″ target=»blank» ]Bestill i Norge[/button] [button color=»green» size=»medium» link=»http://clk.tradedoubler.com/click?p=116&a=1751989&g=16861858&url=http://cdon.se/musik/crow_sheryl/feels_like_home-25021102″ target=»blank» ]Bestill i Sverige[/button] [button color=»green» size=»medium» link=»http://clk.tradedoubler.com/click?p(116)a(1751989)g(16861858)url(http://cdon.dk/musik/crow_sheryl/feels_like_home-25021102)» target=»blank» ]Bestill i Danmark[/button]

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy