Country4you

Countrymusikk på ville veier?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I USA pågår det nå (igjen) en diskusjon om dagens countrymusikk. Zac Brown sa nylig i et intervju med radiostasjonen 93.7 JRfm i Vancouver at det er ikke mye av dagens countrymusikk han liker å høre på. Brown snakket om stilen til hans eget band, Zac Brown Band, og sa at de nødvendigvis ikke kan settes i «tradisonell country båsen», men som Brown sier: «vi spiller alle våre egne instrumenter, vi skriver de beste sangene som vi kan, og vi setter harmoni på sangene. Vi har et ordentlig band…»

[sws_blockquote_endquote align=»» cite=»Zac Brown» quotestyle=»style01″] “If I hear one more tailgate in the moonlight, daisy duke song, I wanna throw up. There’s songs out there on the radio right now that make me ashamed to be even in the same format as some other artist.” [/sws_blockquote_endquote]

Luke Bryan’s nyeste singel ‘That’s My Kind of Night’ får gjennomgå i intervjuet med Zac Brown. Han sier at låta er noe av det værste han har hørt.

[sws_blockquote_endquote align=»» cite=»Zac Brown» quotestyle=»style01″]“I love Luke Bryan, and he’s had some great songs, but this new song is the worst song I’ve ever heard.” “I see it being giant commercially, successful within what is called country music these days, but I also feel like that the people deserve something better than that.” [/sws_blockquote_endquote]

Det er ikke bare negative tilbakemeldinger Zac kommer med i intervjuet. Han sier det fortsatt er artister som lager god countrymusikk og gjør en god jobb med låtskrivingen. «De bryr seg om låtene sine og synger fra hjertet.» sa han.

Zac skryter blant annet av Sheryl Crow’s nye album, hennes første countryalbum, og da spesiellt låta “Waterproof Mascara.” (hør den her)

En annen countryartist som har utrykt sin bekymring for dagens countrymusikk, er Gary Allan.  Allan sa nylig i et med Larry King:  “I feel like we lost our genre.

Allan sier i intervjuet med Larry King at han ikke føler at han lager musikk for èn sjanger lenger. Det gjorde jeg for 10 – 15 år siden, sier Allan. Tidligere kunne du skru på radioen og med en gang vite at du var på en countrystasjon. Nå må du gjerne vente litt for å finne ut om det faktisk er en countrystasjon du hører på«, sier Allan videre til Larry King.

På spørsmål om han liker den nåværende tilstanden i sjangeren, sa Allan, «jeg personlig liker det ikke. Jeg elsker countrymusikken. Det er fortsatt sanger om livet, men det er definitivt endret


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy