Kom i kontakt med oss

Diverse

Countrymusikk på ville veier?

I USA pågår det nå (igjen) en diskusjon om dagens countrymusikk. Zac Brown sa nylig i et intervju med radiostasjonen 93.7 JRfm i Vancouver at det er ikke mye av dagens countrymusikk han liker å høre på. Brown snakket om stilen til hans eget band, Zac Brown Band, og sa at de nødvendigvis ikke kan settes i «tradisonell country båsen», men som Brown sier: «vi spiller alle våre egne instrumenter, vi skriver de beste sangene som vi kan, og vi setter harmoni på sangene. Vi har et ordentlig band…»

“If I hear one more tailgate in the moonlight, daisy duke song, I wanna throw up. There’s songs out there on the radio right now that make me ashamed to be even in the same format as some other artist.”

Zac Brown

Luke Bryan’s nyeste singel ‘That’s My Kind of Night’ får gjennomgå i intervjuet med Zac Brown. Han sier at låta er noe av det værste han har hørt.

“I love Luke Bryan, and he’s had some great songs, but this new song is the worst song I’ve ever heard.” “I see it being giant commercially, successful within what is called country music these days, but I also feel like that the people deserve something better than that.”

Zac Brown

Det er ikke bare negative tilbakemeldinger Zac kommer med i intervjuet. Han sier det fortsatt er artister som lager god countrymusikk og gjør en god jobb med låtskrivingen. «De bryr seg om låtene sine og synger fra hjertet.» sa han.

Zac skryter blant annet av Sheryl Crow’s nye album, hennes første countryalbum, og da spesiellt låta “Waterproof Mascara.” (hør den her)

En annen countryartist som har utrykt sin bekymring for dagens countrymusikk, er Gary Allan.  Allan sa nylig i et med Larry King:  “I feel like we lost our genre.

Allan sier i intervjuet med Larry King at han ikke føler at han lager musikk for èn sjanger lenger. Det gjorde jeg for 10 – 15 år siden, sier Allan. Tidligere kunne du skru på radioen og med en gang vite at du var på en countrystasjon. Nå må du gjerne vente litt for å finne ut om det faktisk er en countrystasjon du hører på«, sier Allan videre til Larry King.

På spørsmål om han liker den nåværende tilstanden i sjangeren, sa Allan, «jeg personlig liker det ikke. Jeg elsker countrymusikken. Det er fortsatt sanger om livet, men det er definitivt endret


Du kan også bli skribent på Country4you.Com! Send oss din artikkel på Tips Oss så legger vi artikkelen ut med ditt navn som forfatter.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Diverse

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

september, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X