Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Country4you
Image default
Country Nyheter Country Sverige Konserter Nye Album Utvalgt Artikkel

Spring Breaks for Luke Bryan Fans

För 6:e våren  släpper Luke Bryan en EP, «Spring Break 6 …Like We Ain’t Ever». Med förra årets «Spring Break 5 ... Here to Party» (en samlingsplatta med det bästa från de 4 första SB) fick Luke Bryans sin hittills första #1 på ‘Billboard Hot 200’ (listan över försäljning av album oavsett musikkategori).

Den nya EP-plattan släpps idag så jag har inte hört låtarna, men med tanke på de föregående plattorna kan de bara inte vara fel med partylåtar – «SB6... Like We Ain’t Ever» har även den 6 låtar av mer ‘Strand-Party-karaktär’. Luke är glad över dessa album och tycker att låtarna som skrivs till albumen blir bättre och bättre. I början var det mest på skoj och ett kul sätt att ha beach-party-konsert för fansen.

För 6:e året i följd spelar Luke på  sitt Spring Break PartyPanama City Beach, Florida idag och imorgon, den12:e – release party i två dagar, det ni.
En av de mest populära låtarna på SB-plattorna är «Suntan City»

Luke är ny på denna veckas countrylistan med «Play it Again» den kommer att finnas med på hans nya album som troligen kommer  tidig höst. Så här låter nya singeln:

Les også:

Academy of Country Music Awards 2010

Roy Skjellaug

Country Music History – The City of New Orleans

T. Kila

Jessica Falk – aktuell med nytt album ”Just Do It!” (2014)

Anders

Legg igjen kommentar