Country4you

Telemarksband og lokale helter på Countryfestivalen Seljord

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tillegg til store internasjonale artister som Dwight Yoakam kan Countryfestivalen Seljord presentere en og annen godbit fra både lokale trakter, og gamle konkurranser. Terje Sending, Byting og Roger Bergan kommer til Seljord i sommer!

Countryfestivalen Seljord arrangeres hvert år i uke 30, på Dyrskuplassen i Seljord. Festivalen ble arrangert første gang i 2001, og avvikles i år for 14. gang. Hvert år trekker festivalen over 25 000 danse- og musikkinteresserte publikum til Seljord der musikk, camping, veteranbiler og underholdning setter sitt preg på arrangementsbygda Seljord.

Fra Bø til Seljord – BYTING bekreftet til Dyrskuplassen
Byting er et nytt og spennende band fra Bø i Telemark, som beveger seg innenfor sjangrene country, folkemusikk og rock `n roll. Byting har spilt mye rundt om i landet de siste årene, og begynner å opparbeide seg en solid fanskare. I sommer skal de stå på scenen i hjemlige trakter, på Dyrskuplassen i Seljord. Les mer på her.

Terje Sending tilbake i Seljord
Terje Sending har lang erfaring og er godt bevandret etter å ha holdt på med musikk i 30 år. Ikke minst har han en trofast fan-skare. Kongsberg-helten har gitt ut 4 plater, og holdt et utallig antall konserter rundt om i landet. Terje har vært på Countryfestivalen Seljord en rekke ganger, men har hatt et avbrekk de siste årene. Nå er han endelig tilbake. Les mer om Terje her.

Vinneren av Sjøormcountry, Roger Bergan tilbake i Seljord
Fjorårets vinner av Sjøormcountry, Roger Bergan, skal tilbake til Countryfestivalen Seljord. Sjøormcountry er en årlig talentkonkurranse arrangert under festivalen, der alle som fremfører Countrymusikk er velkommen til å delta. Vinneren, spiller på hovedscenen fredag kveld. Og i denne sammenheng, blir booket til festivalen året etter. Roger Bergan er fra Vestfold, og har i alle år drevet med musikk. Hans første album ”Urban Country” gikk rett hjem hos fansen, mye grunnet hans ærlighet i tekster og melodi. Les mer om Roger Bergan her.

Billettsalget er i gang!
Billettsalget er godt i gang på festivalens hjemmeside. Her kan du også finne spennende nyheter og informasjon om årets festival.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy