Country4you
Country Nyheter

Steff Nevers – Live from The Country

Steff Nevers leverer et knallsterkt LIVE-album. Det er vel ingen tvil om at Nevers kanskje er en av Norges, og Skandinavias beste country artist.

Det er gått to og et halvt år siden Steff Nevers ble lansert som countryartist med brask og bram. Han har i løpet av den tiden gitt ut to studioalbum, blitt nominert til Spellemannpris for «Årets Countryplate», solgt til gull og hatt radiohits som «Closest to my heart» og «Fightin’ the Fool».

At Steff Nevers har høstet gode anmeldelser for sine studioalbums både nasjonalt og internasjonalt bør vel ikke komme som noe stor overraskelse for noen. Dette er en countryartist som vi i Norge kan være stolte av!

19. september kommer Steff Nevers ut med sitt tredje album. Denne gangen er det altså et LIVE album som har fått tittelen «Live from The Country».

Steff Nevers har i løpet av de siste 2 årene besøkt de fleste av Norges countryfestivaler og spilt på en rekke steder rundt omkring i landet. Likevel er det fortsatt mange som ikke er klar over hvor fantastisk bra Steff Nevers og hans band er LIVE. Jeg skal være den første til å innrømme at jeg ikke har fått med meg en LIVE konsert med Nevers, men det skal vi få rettet på siste helgen i oktober – vi gleder oss!

For å dokumentere hvilke kvaliteter Steff Nevers er i besittelse av, har han valgt å spille inn det nye albumet på scenen. Dette ble gjort under et fullsatt Drammen Teater i april i år. Bortsett fra en låt, som har fått ny drakt, er alle de 13 låtene nye som plateinnspillinger for Nevers. To countryklassikere er også med på albumet, og Nevers gjør absolutt ingen skam på låtene «The Dance» (Garth Brooks) og gospel/country-låten «Will the circle be unbroken».

Å trekke ut noen favoritter fra albumet ga jeg opp. De fleste låtene er meget gode. Et par av låtene kan jeg dog hoppe over uten at det nødvendigvis betyr at de er dårlige låter, men for meg så er «Hotwired»(instrumental) og «John Roland Wood» albumets svakeste låter.

«Live from the Country»
et meget sterk album som helt klart hører hjemme i enhver countryfans CD-hylle!

Vurdering av «Live from The Country»: 5 av 6
Albumet kan bestilles hos Platekompaniet her

Trackliste:

01 Bayou Country
02 What´s A Good Old Boy To Do
03 What´ll You Do About Me
04 The Dance
05 Cigarettes And Coffee
06 Hard Liquor, Cold Women, Warm Beer
07 Little Liza Jane
08 Simple Country Life
09 Hotwired (Medley) (Instrumental)
10 I´m From The Country
11 John Roland Wood
12 Scream Celebrate
13 Will The Circle Be Unbroken

Kanskje vil du også lese:

26.000 på countryfestivalen i Seljord

Redaksjonen

Gøy på sjøen med CountryCruise

Roy Skjellaug

2014: Knallstart på årets Countryfestival på Vinstra

Redaksjonen
Laster...