Country4you

Steven Tyler fra Aerosmith med countryalbum

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ryktene har svirret en god stund om at vokalisten i Aerosmith, Steven Tyler, ville forsøke seg innen countrymusikken. Helt ukjent innen sjangeren er vel Tyler ikke. Han har tidligere gjort duetter med både Carrie Underwood og Brad Paisley, og nylig på en ny låt sammen med Jana Kramer.

På Grand Ole Opry forrige tirsdag (31.mars), kom Steven Tyler på scenen og bekreftet at han ville gjøre et countryalbum.

At rock’ere går countryveien er jo ikke noe nytt. Kid Rock har gjort det, Aaron Lewis fra gruppen Staind har gjort det og Darius Rucker har gjort det. Så hvorfor ikke Steven Tyler? Jeg skal i alle fall gi det en sjanse. Mannen har jo en helt utrolig stemme..

Det er enda ikke klart når albumet kommer ut, men ryktene sier at det kan være i salg allerede i sommer, eller til høsten.

Tyler har bodd i Nashville siden januar og har samarbeidet med dyktige låtskrivere som Eric Paslay, Hillary Lindsey, Cary Barlowe og the Cadillac Three’s Jaren Johnston.

Første singel ut fra Tyler’s Countryalbum er låta “Love Is Your Name» som han fremførete LIVE under American Idol finalen 13.mai.

Her hører du “Love Is Your Name». Hva synes du?

[sws_blockquote_endquote align=»right» cite=» Steven Tyler, Rolling Stone Magazine» quotestyle=»style01″]I have more country in me than people think [/sws_blockquote_endquote]

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy