Country4you

Sugarland til Oslo i desember

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sugarland kommer til Oslo 11.desember for å spille på Nobels Fredspriskonsert. Andre artister som også spiller denne kvelden er blant andre Jill Scott, David Gray, Matthew Morrison, Ellie Goulding og World Youth Choir. Konserten blir holdt dagen etter selve prisutdelingen som vil hedre de tre mottakere dette året: Liberias president Ellen Johnson Sirleaf, Liberia aktivisten Leymah Gbowee og den jemenittisk aktivisten Tawakkul Karman.


Det er ikke første gangen at et countryband har spilt på det prestisjefylte arrangementet. Shania Twain, Lee Ann Womack, Willie Nelson, Dierks Bentley og Toby Keith har også spilt på tidligere fredspriskonserter.

Som de fleste Sugarland‘s fans vet, så er Jennifer og Kristian veldig opptatt av å gi noe tilbake. I mange år har duoen gitt 1 dollar for hver konsertbillett de selger til en veldedig orginasjon (Shalom Foundation charity) som hjelper spesielt barn, med midler til helsetjenester og rene fasiliteter.

Billetter til Nobels Fredspriskonsert i Oslo Spektrum er allerede i salg. Les mer på nettsidene til fredpriskonserten her.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy