Country4you
Image default

Sugarland’s Jennifer Nettles med solo-album

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jennifer Nettles er kjent som THE voice i superduen Sugarland. Jennifer har for tiden en pause fra musikken i og med at hun i desember fikk en liten gutt. Jennifer’s partner i Sugarland, Kristian Bush, har i mellomtiden gjort konserter på egenhånd og kommet ut med en singel.

Jennifer Nettles ser ut til å gjøre det samme nå. Hun varslet nylig at hun vil komme ut med et solo-album til høsten, og har inngått et samarbeid med den kjente produsenten Rick Rubin. Rubin har jobbet med artister som Red Hot Chili Peppers, Johnny Cash, Tom Petty and the Heartbreakers, Beastie Boys, Linkin Park, Adele og mange flere.

Nettles sier i et intervju med Rolling Stone at fansen av Sugarland vil bli fornøyd med albumet, men at det også vil appellere til et bredere publikum. Nettles sier følgende om det kommende albumet:

«It’s a celebration of my roots, and where I am today. I’m a different version of myself than what people might have known before – not only in my songwriting and performance, but even in the sounds on this album. It reflects a more soulful, grittier life. A lot has been lived in the time between the last record I made and now, and you can hear that.»

Betyr dette slutten for Sugarland tro…?

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy