Country4you

Sugarland’s nye singel – «Stuck Like Glue»

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når en artist eller et band oppnår superstjerne-status, har de et enormt press på seg for å ikke bare levere mer bra musikk, men også kunne levere musikk som vil appellere til både nye fans og fans fra tidligere album.
Det er en tøff vei for mange artister, spesielt country artister, fordi deres fans er ofte den typen som krever «samme type musikk» igjen og igjen.

Sugarland er en duo som aldri virkelig har forsøkt å ha «samme type musikk» om og om igjen. De har et fundament som er Country musikk i en moderne kontekst, men duoen Jennifer Nettles og Kristian Bush har aldri vært fristet til å spille inn «samme type musikk» om og om igjen. Tre album har duoen gitt ut til nå, og hvert album var ment å utfordre og utvikle seg. Tar man dette i betraktning, er det lett å forstå hvor Sugarland kommer fra på deres nye singel «Stuck Like Glue».

Som mange sanger, er dette en «nynne-sang» nettopp laget for å bli spilt om og om igjen, spesielt i hodet ditt. Med akustiske gitarer, perkusjon og trekkspill er «Stuck Like Glue» nettopp en slik låt. Som i mange mainstram poplåter, blir refrenget til «Stuck Like Glue» gjentatt igjen og igjen, og det er også en bit av autotune som brukes i deler av sangen (som «ekko» av Jennifer og Kristian).

Musikk er i stadig utvikling, og det er ingen tvil om at denne sangen vil bli hjertelig omfavnet på Country-radiostasjoner, men for alle som elsket Sugarland fra deres to første album eller til og med noen av sangene på «Love på Inside», vil du kanskje være forferdet over denne nye singelen og kanskje mene at dette er «spikeren i kista» for duoens populæritet.

Personlig er jeg slik at jeg liker det meste at Sugarland’s tidligere utgivelser, med Baby Girl, Down in Mississippi (Up to No Good), Stay og Already Gone som favorittene. Jeg er ganske altetende innen musikken, og er vel slik at enten er det bra eller dårlig. For meg er «Stuck Like Glue» fremdeles litt i mellom å være både bra og dårlig. Ja, det er en låt som setter seg på øret og som svinger, men jeg er nå enda mer spent på resten av albumet som kommer ut 19 oktober i år. Kommer jeg til å like det jeg hører da?

«Stuck Like Glue» ble sluppet til radiostasjonene i USA fredag 23 Juli 2010 og albumet «The Incredible Machine» kommer ut 19 oktober.

Hør låta her:

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy