Country4you

Sunny Sweeney til Countryfestivalen Seljord

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sunny Sweeney tar turen fra USA til Norge i sommer når hun står på scenen til Countryfestivalen Seljord fredag 29.juli. Sweeney er ei skikkelig Texas-jente som for tiden holder til i Nashville. I Nashville er Sunny en del av den nye kvinnebølgen innen countrymusikken sammen med blant andre Kacey Musgraves, Brandy Clark, Miranda Lambert og hennes kolleger fra gruppa Pistol Annies, Ashley Monroe og Angaleena Presley.

Sunny Sweeney kom med sitt debutalbum «Heartbreakers Hall of Fame» i 2006, og i august 2011 kom hennes andre album «Concrete» ut.

Sweeney fikk en topp 10 låt i 2010 med singelen «From a Table Away» fra hennes «Concrete» album.

Høsten 2014 kom Sweeney ut med sitt tredje studioalbum, «Provoked«. På dette albumet har Sweeney fått hjelp av både Angaleena Presley, Ashley Monroe og Brandy Clark til å co-skrive flere av albumets låter.

«Provoked» er et veldig bra album som du absolutt bør sjekke ut! (du finner det her på Spotify)

Selv har jeg sett Sweeney LIVE i USA et par ganger og hun leverer helt klart gode konserter! Det er bare å glede seg til fredag 29.juli 2016..

Se mer på nettsidene til Countryfestivalen Seljord

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy