Country4you

Tanya Tucker til Countryfestivalen Seljord 2013

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

[box type=»warning» align=»aligncenter» width=»100%» ]Tany Tucker har avlyst konserten i Seljord! Les mer om det her[/box]

Tanya Tucker er endelig bekreftet til Countryfestivalen Seljord. Det er med stor glede festivalen informerer om at en av verdens største Country personligheter kommer tilbake til årets festival.

For 15. året på rad arrangeres Countryfestivalen Seljord på Dyrskuplassen. Hvert år trekker festivalen over 25 000 countryentusiaster til Telemark, der campingliv, countrymusikk, line-dance og feriestemning setter sitt preg på en ellers så rolig bygd. Festivalen vil i år lansere opp mot 25 nasjonale og internasjonale artister til den fire dager lange festivalen i uke 30, fra 24. – 28. juli 2013.

Konferansier Morten Vestly bekrefter at Tanya Tucker endelig er tilbake på festivalen. ”Konserten med Tanya Tucker er et av de store høydepunktene i Countryfestivalens historie, og vi har i ettertid hatt ekstremt stor pågang for å få Tucker tilbake på norsk jord. Vi mener at denne bookingen også betyr at Tanya Tucker stortrivdes i Seljord, og med festivalpublikummet vårt.
Tanya Tucker er tilbake på hovedscenen fredag 26.juli

Da muligheten for å booke Tanya Tucker til årets festival kom opp, kunne vi ikke annet enn å snu oss rund. Etter hennes forrige besøk har både publikum, anmeldere og arrangører vist stor begeistring for den vakre Countrylegenden, og vi er stolte over å kunne innfri publikums ønsker om nok et besøk fra USA.

Tanya Tucker ble født i Texas, USA i 1958, og fant tidlig ut at hun hadde et talent for musikk. Da hun var 13 ble hun introdusert for den legendariske musikkprodusenten Billy Sherril. Tucker fikk umiddelbart platekontrakt, og lanserte sin første singel: ”Delta Dawn”. Innen hun ble 15 år, hadde hun gitt ut en rekke singler, blitt nominert til den amerikanske musikk prisutdelingen ”Grammy” og vært på forsiden av musikkmagasinet Rolling Stone. Siden den gang har hun kommet ut med 31 album, opptrådd på Super Bowl, og vunnet prestisjetunge priser som ”Country Music Association´s Female of the Year”. Se hva Tanya Tucker synes om Countryfestivalen Seljord på nettsiden.

Også neste uke slippes flere headlinere, så følg med!
Online billettbestilling er tilgjengelig på www.countryfestivalen.no.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy