Country4you

Grattis Taylor – 23 år!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag, torsdag den 13 dec, fyller Taylor Swift 23 år. Hon har samtidigt premiär på sin 23:e musikvideo, «I Knew You Were Trouble«, som är den tredje singeln från albumet «Red». Videon visas först av allt på MTV i kväll kl 4.40 pm ET. (vår tid kl 22:40) och är en del av en veckolång hyllning till Taylor Swift på hennes födelsedag.

Här berättar Taylor Swift för MTV om sin nya video «I Knew You Were Trouble«:

Taylor förklarar konceptet i sången «I Knew You Were Trouble» med att den här videon är helt olik allt annat, som hon har gjort på video tidigare.

«Vi har varit överallt för att bygga den här berättelsen, som handlar om två personer som verkligen har en ’giftig relation’, förklarar hon. När jag började skriva den här låten, så visste jag att den var annorlunda från allt annat på skivan. Sången låter annorlunda än allting annat som jag någonsin gjort förut, så jag tänkte, varför inte göra den här videon olikt allt vi har gjort tidigare«, säger Taylor.

Videon handlar om en duktig och fin flicka som lever sitt dagliga liv. Helt plötsligt, så springer hon på en kille som är en «bad boy». Hon blir intresserad av honom och kärlek uppstår. Hon gör allt för att anpassa sig in i hans värld och hon börjar förändra sig själv. Det händer snabbt för henne och hon får lida av konsekvenserna.

«Jag visste att i denna video, så ville jag se ut som någon annan«, säger Taylor. «Jag ville spela en karaktär. Jag ville att det skulle vara en pjäs utöver det vanliga. Vi har filmat så många söta fina scener av dessa två som faller i kärlek, som varvas med efterdyningarna, vad jag tror skall göra den här historien annorlunda«.

Videon är inspelad i Los Angeles av regissören Anthony Mandler och med skådespelaren Reeve Carney som här spelar Taylor Swift’s «bad boy«.

Nya videon visas på denna länk: http://www.mtv.com

Sneak Peak: Taylor Swift – I Knew You Were Trouble:

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy