Country4you

Taylor Swift med spennende nyheter under Live Web Chat

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Oppdatert 14.august:
Taylor Swift holdt i natt en webcast på sin Youtube kanal der det kom frem at hennes fjerde studioalbum vil komme i salg fra 22.oktober 2012. Albumet har fått tittelen «Red» og inneholder 16 nye låter. Den første singelen ut fra albumet er allerede sluppet på Itunes og Google Play. Singelen “We Are Never Ever Getting Back Together” vil neppe gjøre det sterkt på countrylistene og countryradio i USA, men det er en fengende låt.

Swift snakket også om en verdensturnè der hun nevnte at hennes «Speak Now Tour» var enorm, men at dette kom til å bli enda større…

Hør “We Are Never Ever Getting Back Together” her:

Se Taylor’s webcast her:

…og slik ser coveret på albumet ut:
Taylor Swift - RED

Taylor Swift vil i morgen (mandag 13.august) snakke med fansen under en LIVE sending på hennes offisielle YouTube-kanal. Her kommer Swift til å fortelle siste nytt om det kommende albumet og du kan stille henne spørsmål direkte på chat’en.

Swift har blitt en mester i å samle fansen når hun vil ha full oppmerksomhet. Hun gjorde det samme før lanseringen av «Speak Now« i 2010, og i en videosnutt som nylig kom ut sier Taylor:

Hey, it’s Taylor. So, I really want to talk to you about something…
I would love it if you would join me August 13 for a live web chat. You can ask questions, I want to share some news with you… some really cool news… Not going to go into it too much, but it’s cool!

Sansynligheten er meget stor for at Taylor vil fortelle hva tittelen på hennes fjerde studioalbum er, samt at vi også helt sikkert får en dato for når albumet kommer i salg. Ryktene sier også at Swift vil lansere in første singel fra det kommende albumet under web chat’en på mandag..

Taylor’s Web Chat starter kl 01:00 natt til tirsdag på hennes Youtube kanal

Vi følger opp denne artikkelen med hva som kommer ut av nyheter fra Taylor’s webchat…

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy