Country4you
Image default
Konserter

The Cadillac Three til Norge i sommer!

The Cadillac Three består av Jaren Johnston (vokal, gitar), Kelby Ray (bass, dobro, gitar og vokal) og Neil Mason (trommer, vokal). Alle født og oppvokst i Nashville, Tennessee. Trioen har kjent hverandre siden de var tenåringer, og var tidligere medlemmer av rockegruppa American Bang, som ble dannet sammen med Ben Brown i 2005. Når de bestemte seg for å gå vært til sitt fortsatte vennene som The Cadillac Black, som senere ble til The Cadillac Three.

Selv har bandet beskrevet musikken som «Country Fuzz», og henter inspirasjon fra sine røtter i sørstatsrock og country. Gutta har stått på scenen sammen i nesten 15 år, og det er tydelig å se at den energiske gjengen koser seg når de spiller live.

Jaren en også en velkjent og ettertraktet låtskriver, og har bidratt til blant annet «You’re Gonna Fly» med Keith Urban, «Southern Girl» med Tim McGraw og «Days of Gold» med Jake Owen.

Nashville-bandet gjestet Norge som support for Country-helten Eric Church i 2014. Nå er de aktuelle med albumet «Legacy», og 9. juli kan du oppleve dem på intime Mono i Oslo!

Billetter i salg torsdag 15. mars kl. 09.00

Les også:

En Outlaw besøker Sverige og Norge i april

Redaksjonen

Kenny Rogers på turne

Boredandre

Vannvittige Brad Paisley!

Roy Skjellaug

Legg igjen kommentar