Image default
Country Nyheter

Stem frem countrylåter på The Stream

The Stream er en ny musikkonkurranse fra TV 2 der nye artister skal oppdages og skapes på den moderne og virkelige måten. Nemlig gjennom hjemmelagede musikkvideoer. 

På nettet er det millioner av klipp av mennesker som fremfører sine og andres sanger, og det er slik mange artister får vist frem talentet sitt i dag,. Nye stjerner har også blitt oppdaget på denne måten. Ta bare Justin Bieber og Kygo som begge har gått fra gutterommet til den store verdensscenen via Internett, og det har endt i signering hos et plateselskap.

På The Stream laster deltakerne opp sin egen musikk, enten de går solo eller er et band. De 100 mest steamede artistene på nettsiden blir invitert til en showcast hvor de møter Norges tre største plateselskapene Sony Music, Universal Music Group og Warner Music Group. Like de det det som blir servert dem går artisten eller bandet videre. Så følger flere utsilinger før plateselskapene sine favoritter.

Etter signeringen opptrer artistene live på TV 2 hver fredag gjennom høsten, og låtene deres gis ut på Spotify. Tilslutt skal det kåres en vinner som gjennom alle rundene har bevist at hun eller han fortjener en plass på den norske musikkhimmelen.

Lyst til å være med? Les mer om selve konkurransen her

Country4You har gått igjennom listen over de 100 som ligger på topp akkurat nå og funnet frem til følgende innen en litt utvidet countrysjanger:

Kent Aune – Eneste Ene
Frode Jektvik – Time
Birger Heimdal – Liars
Thomas Taylor – One Way State Of Mind
Kristina Wøhni – The Water Is Wide
Marshal Willie – Mom
Jørgen Dahl Moe – Broken Soul
Andreas Ø. Dypaune – Faithfully

Gå gjerne inn å lytt og gi din applaus, og liker du den ekstra godt så trykk applausknappen flere ganger.

 

Les også:

Ronnie Dunn – Love Owes Me One

Roy Skjellaug

Joey + Rory med julealbum

Roy Skjellaug

Cole Swindell snart ute med debut-album!

Boredandre

Legg igjen kommentar