Country4you

Becca’s Sikkerstikk

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kvikne-jenta Becca byr opp til nye toner når hun fredag slipper sitt tredje studioalbum, «Sikkerstikk«. Albumet inneholder 11 fengende låter om alt fra fest til «pirrende» forhold. En egen versjon av Inger Lise Rypdal klassikeren «Fru Johnsen» er også med på skiva. Låta passer Becca så absolutt godt med sitt countrydriv inkludert både fele og steel.

Becca, eller Vibeke Grøtli Fossen Rømma som er hennes egentlige navn, fikk et nært forhold til musikk i ung alder. Både besteforeldre, foreldre, tante og onkel var medlemmer i bandet «Kviknegutta» som hennes bestefar Kristoffer Grøtli startet i 1953. Som sjuåring opptrådte hun for første gang, og som konfirmant ble hun fast medlem av familiebandet.

Becca skriver de meste av låtmaterialet sitt selv, noe som også gjelder det nye albumet. Hun inspireres av følelser og selvopplevelser, og er heller ikke fremmed for å bringe humor i tekstene.

Vi ba Becca beskrive alle låtene på «Sikkerstikk». Her er låt for låt:

Sikkerstikk: Når du går ute på byen og møter DET blikket fra ei dame eller mann, da skal du banne på at hun/han er et «sikkerstikk» og du vil ikke gå alene hjem den kvelden.

Hell Yeah: Her er det fest som gjelder! Låta kommer til å bli en av midtpunkt-låtene på konsertene. Her skal vi få med publikum til å synge for full hals!

Den E Vil Ha: Becca`s singel som kom ut den 12.februar. Låta har sin egen musikkvideo som du ser lenger ned på siden her. Her står kjærlighet i fokus.

Bad & Tasty: Du vet når man er skikkelig forelska i feil person som ikke er bra for hverken hjertet eller hodet ditt. Når du endelig klarer deg ganske bra på egenhånd, så kommer bestandig den gamle flammen å flår deg levende og du rykker direkte tilbake til start.

Mammas Gamle Piano: Handler om det gamle pianoet til Becca’s mamma som det ligger mange gode familieminner fra høytidene opp igjennom årene.

Stå Sammen: Mobbing i skolegården. Dette er et viktig tema som er en av Becca`s hjertesaker å jobbe mot. Sangen stikker så dypt i hjertet at det har blitt den låten som Becca virkelig må stålsette seg for å synge live.

Engel Med Skit På Vingan: Handler om en type som ikke er så ren og edel som det han utgir seg for å være. En som har skjeletter i klesskapet og der det stadig dukker opp nye skjær i sjøen.

Oslo Vest: Becca`s lille låt til bloggerne. Den er på ingen måte noe vondt ment, men setter dagens bloggesamfunn litt på spissen med både veskehunder og alt som blir sprøytet inn i kropp og ansikt. Skrevet med humor.

Trailervisa: En låt dedikert til pappa’n til Becca og alle de trofaste trailersjåførene som kjøper og hører på platene hennes der ute på veien.

Fru Johnsen:
Becca`s store forbilde er Inger Lise Rypdal og denne låta har Becca sunget i familiens danseband siden hun var 7 år gammel. Nå var tiden inne for å spille inn en egen versjon av den, til ære for hennes store idol.

Din Soldat: Dette er låta som skiller seg mest ut fra Becca`s musikkstil og sjanger. Låta er dedikert til alle ungdommene som møter opp på konsertene og står trofaste foran scenen med vakre smil og allsang. La meg være din soldat = jeg ser deg og vil alltid beskytte deg.

Første singel og video ut fra «Sikkerstikk» er «Den E Vil Ha«, en flott ballade som du hører her:

[sws_blue_box box_size=»700″]Bestill Becca sitt nye album «Sikkerstikk» her: NORGESVERIGEDANMARK [/sws_blue_box]

Liker du Shania Twain er sannsynligheten for at du vil like Becca’s nye album god, om du synes det er greit med tekster på norsk da. Mange av låtene på «Sikkerstikk» er helt klart i «Shania Twain gaten». Det er absolutt ikke noe galt med det..

Beste låter:
«Bad og Tasty» – Herlig up-tempo låt med godt driv. Børge Rømma (Too Far Gone) gir et ekstra piff på låta!
«Stå Sammen» – Viktig tema pakket inn i en flott låt med fengende refreng!
«Trailervisa» – En god country-låt som helt sikkert vil bli en slager blant våre tungtransportsjåfører.

Mer info om Becca finner du på hennes nettside her

becca-sikkerstikk

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy