Country4you

Tim Hicks, Canadian Country Music Singer

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inför den kanadensiska CMA Awards har Tim Hicks två nomineringar. Video of the Year för «No Truck Song» och dessutom en nominering som låtskrivare för samma låt. De har också släppt en 1 minuters video med Line Dance

Tim är född och uppvuxen vid Niagarafallen och gick i musikskolan i Niagara Falls. Han debuterade med sin första singel 2012 och har sedan dess släppt 15 singlar, två EP och fyra album.

 CCMA Awards sänd den 27 september d v s den 28 /9 kl 04:00 i Skandinavien men kan tyvärr bara streamas inom Canada via Global TV Corus.

CCMA startade 1976 för att stötta countrymusiken i Canada som hade ett uppsving de åren. Sedan 1982 har de haft sin stora gala med musik och prisutdelning. På grund av coronaviruset har man ändrat i programmet. TV-sändningen går ut växelvis från Ontario och Nashville. De åtta priserna för artister delas ut i direktsändning. De resterande priserna kommer att delas ut under dagarna innan CCMA Awards.

Nomineringar CCMA Awards 2020 (27/9)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy