Country4you

Hunter Brothers, Canadian Country Group

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hunter Brothers från Saskatchewan består av 5 (just det fem) bröder Hunter. De är uppvuxna på den kanadensiska prärien på en farm. De sjöng ofta i kyrkan och på vinter och vår blev det mycket ishockey och skidor.

Jo en sak till, Det fanns mycket tid över till musik, de lyssnade och kollade in musikvideos. Det blev så mycket musik så att 2016 började de spela in musik på Open Road Recordings. De hade tagit lärdom av allt videotittande på andra artister så de fick mycket beröm för sina scenframträdanden och konserter. Från 2017 har det bara gått uppåt. I år har de 3 nomineringar på CCMA Awards. En är Bästa video för «Silver Lining» . På videon ser man brödernas familjer.

I morgon kl 15:00 kommer den sista presentationen av artist och video

 CCMA Awards kan tyvärr bara streamas inom Canada via Global TV Corus (kl 04:00 i skandinavien).

CCMA startade 1976 för att stötta countrymusiken i Canada som hade ett uppsving de åren. Sedan 1982 har de haft sin stora gala med musik och prisutdelning. På grund av coronaviruset har man ändrat i programmet. TV-sändningen går ut växelvis från Ontario och Nashville. De åtta priserna för artister delas ut i direktsändning. De resterande priserna kommer att delas ut under dagarna innan CCMA Awards.

Nomineringar CCMA Awards 2020 (27/9)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy