Country4you

Too far Gone med nytt album

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Too Far Gone
Too Far Gone

Too far Gone, kjent som et av Norges aller beste Country-Rock band signerte tidligere i år kontrakt med EMI Music og er nå klare med sitt 8. studioalbum «Reis av Sted»
Albumet lanseres 17. Juni og følges opp med en omfattende Norgesturné i kjent Too Far Gone stil. De vil være på veien i ca tre måneder og topper mange av de største festivalplakatene rundt om i landet.

Too Far Gone slo for alvor igjennom i 1998 med hiten ”Zetor`n” og 17. juni er bandet ute med sin nye studioplate «Reis av sted». Denne lanseres på gigant-labelen EMI Music Norway.

— I 2008 ga de ut et dobbelt CD+DVD album «LIVÅT», dette var deres 6. album siden 1998 det solgte godt over 20,000 og plasserte endelig Too Far Gone i den ligaen de hører hjemme – den øverste.

— «Sola i ryggen» ble gitt ut i 2009 også dette solgte nærmere 20,000. og bandet mottok sin andre gullplate på to år.

Totalt har Too Far Gone solgt mer enn 150,000 plater i Norge.

De siste 10 årene har TFG turnert aktivt i hele Norge og passerte sin konsert nr. 1000 på Countryfestivalen på Vinstra sommeren 2008.
Bandet ble innleid som backingband da pedal steel gitarist Paul Franklin gjestet Norge i 1999. Franklin er kjent fra bl.a. Alan Jackson, Dire Straits, Mark Knophler og Shania Twain.

Sommerturne 2011 er fullbooket og bandet ser fram til å møte Norges befolkning med ny plate og nytt forrykende live-show på sin landsomfattende turne.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy