Country4you

Nashville – CMA dagbok 09.06.2011

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brad Paisley
Brad Paisley

Vi er på plass i Nashville, og her koker det bokstavelig talt over av både Country Fans og Celsius (eller fahrenheit som er riktig her i USA da). CMA Music Festival startet med brask og bram klokken ti på morgenen med Gary Allan. Vi fikk ikke med oss Allan siden vi i stedet ville oppleve livet i byen først. Matt Stillwell så vi på Hard Rock Cafe. Han har en riktig så bra stemme, og noen gode låter som er verdt å få med seg (sjekk ut «Shine» og «Dirt Road Dancing»). Vi beveget oss ned til Riverfront.

Riverfront Stage er stedet der de daglige konsertene holdes, og disse konsertene er gratis for alle. I dag var det artister som blant annet Gary Allan, Craig Morgan, Jake Owen, Steel Magnolia og James Otto som spilte. Vi fik med oss Steel Magnolia og James Otto før vi måtte kaste inn håndkleet. Det var rett og slett for varmt for en kald norboer. Da var det godt å slappe av en par timer på et avkjølt hotellrom før kveldens konserter starter.

Zac Brown Band åpnet på LP Field. Dette bandet får jeg bare mer og mer sansen for. Zac Brown er en energisk gitarist og vokalist som gir alt! Zac Brown Band hadde med seg blant annet Alan Jackson og Randy Travis på et par av låtene.

Etter en forrykende konsert med Zac Brown Band, var det Easton Corbin sin tur før Sara Evans entret scenen. Jason Aldean holdt et fyrverkeri av en konsert. Han gir pokker i om folk ikke synes deler av musikken hans er country, og trår til med heftig musikk som vel kan gå under country-rock kategorien. Aldean hadde publikum i sin hule hånd under hele showet, og det toppet seg da Kelly Clarkson kom på scenen for å fremføre deres #1 hit «Don’t You Wanna Stay». Hele stadion var med i ellevill jubel.

Brad Paisley avsluttet kvelden konserter. Paisley er stødigheten himself, og har publikum med seg hele veien. Høydepunktet var selvfølgelig når supergruppa Alabama entret scenen for å spille Paisley’s låt «Old Alabama». Gutta klinte til med enda en Alabama låt – «Tennessee River». Det var rett og slett fantastisk! Nå må bare Alabama komme seg ut av sin «pensjonisttilværelse» – det vil country musikken ha godt av!

Noen bilder fra første CMA Music Festival dag:

[nggallery id=10]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy