Country4you

Trisha Yearwood med nytt album

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Patricia Lynn Yearwood från Monticello, Georgia, fyller 50 år om en knapp månad. Hon kommer att vara med på äktemannens turné som börjar den 4:e September i Chicago.

Under skoltiden fick Trisha ibland jobba på det lokala skivbolaget MTM-records som bl a receptionist och efter skolan (slutet på 80-talet) hade Trisha fått fast jobb som administratör på MTM records. Med den rösten hon hade fick hon även vara med som bakgrundssångerska och vara med vid inspelning av Demos. En av artisterna var en ny kille, Garth Brooks, och samarbetet dem emellan fungerade så bra att Garth skulle försöka hjälpa henne att få skivkontrakt vilket hon fick tidigt 1991.

Hennes debutsingel «She’s in Love With the Boy» blev en #1.

Ett professionellt samarbete startades mellan Garth och Trisha, men privat var de bägge gifta på varsitt håll till 1999 då Trisha skilde sig och 2000 då Garth inledde sin skilsmässa. Den 25 maj 2005 friade Garth under ett gig i Bakersfield CA och Trisha tvekade inte en sekund och sa ja. Trisha har under några år fått göra något hon älskar, matlagning – och göra det i TV i sitt program «Trishas Southern Kitchen».

Lagom till turnén släpper Trisha sitt första album på 7 år, «PrizeFighter«. Det ska bli spännande att höra det nya albumet. Kommer ni ihåg titellåten från hennes förra album:
http://youtu.be/dVaFjR74Oxk

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy