Country4you

Vurdering av låter: Jamey Johnson – ‘Macon’

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Jamey Johnson

Jamey Johnson etterlengtede nye singel starter med en noe misvisende piano intro som gir inntrykk av at «Macon» er en av de mange «pop-infiserte» balladene som Lonestar og Collin Raye produserte på 90-tallet. Men etter tretti sekunder virker det som om noen har kommet på at dette tross alt er en Jamey Johnson låt, og piano viker plass for steel og akustisk gitar. Først da sparkes låta virkelig i gang. Plutselig blir den polerte pop-balladen en sørstat rock-tilført låt med inspirasjon fra en del Waylon Jennings, en del David Allan Coe, og én del Marshall Tucker Band.

«Macon» har en veldig retro lyd,  på en 1970 Southern rock slags måte. Det er definitivt ikke tradisjonelt og det er meget sannsynlig at dersom denne hadde blitt utgitt på 70-tallet, hadde kanskje radiostasjonene muligens ansett det for rock-orientert til å passe inn på en Country Music radiokanal. Men ting har endret seg betydelig i radiokanalene for Country Music de siste førti åra, så det ser ut til at Johnson vil få en anstendig sjanse til å få litt sendetid.

Hør låta her:

Du kan kjøpe albumet «That Lonesome Song» her.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy