Country4you
Image default

Wah-sell-you? näh Gomie

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Gomie - Dave Wasyliw

Från en liten stad i Manitoba kommer det ansedda, flerfaldigt prisbelönta  countryrockbandet, Doc Walker. Och från Doc Walker kommer Gomie.

Dave Wasyliw, en tredjedel av den prisbelönta och låtskrivande trio som haft över 20 topp-tio singlar i Canada från Doc Walker’s Curve (2001), ”All Aboard” (2003), Doc Walker (2006), Beautiful Life (2008) och Go (2009). Hans vokala stämsång är kännetecknet för Doc Walker-soundet, men nu är Dave är redo att som Gomie göra sin solo röst hörd.

«You Are Here» (producerat av Dave och Murray Pulver) är debutalbumet från Gomie med låtarna «Barber Shop» en låt som humoristiskt berättar om hans liv när han växer upp under Dougs Barber Shop i Portage la Prairie , «Everything Will Be Alright», en smittsam medryckande sång med ett budskap om hopp och tillförsikt, och «Fallout» en bitterljuv ballad om att ”växa isär”.

Förvirrad över namnet «Gomie»?
En kort förklaring av Dave Wasyliw:
«Det korrekta uttalet av mitt namn är Wah-sell-you,  Jag har varit tvungen att korrigera nästan alla som har försökt att säga mitt namn. Hursomhelst kommer inte namnet att fungera på scenen (om jag inte blir en stjärna som ukrainsk dansare eller nå’t), så Gomie ska det vara. Gomie har använts längre (och ibland oftare) än mitt juridiska namn. Du behöver inte kalla mig Gomie, kan du kalla mig Dave. Jag föredrar Dave. Men om du köper ett skiva så skulle jag föredra att du köpte en Gomie skiva :D »

httpv://www.youtube.com/watch?v=OHYwWKFXeKw

Det finns inga uppgifter om vad som händer med Doc Walker.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy