Country4you

Willie Nelson – Last Man Standing

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

WILLIE NELSON har släppt ett nytt album den 27/4. Titellåten är ”Last Man Standing” och den skrevs av musikproducenten Buddy Cannon och Willie Nelson. Texten går:

“I don’t wanna be the last man standin’
Or wait a minute – maybe I do”

Så är det – det gäller att bli den siste – är man inte det är man död och borta. T ex. av de gamla Outlaw-artisterna är det bara Willie och Kris Kristofferson kvar.

Albumet har elva låtar av olika stilar. Ett spår med Texas Swing ”Ready to Roar” är riktigt bra. Är man i Nashville finns det några ställen där man någon dag i veckan kan höra lite Swing, det är t ex Nashville Palace och 3rd and Lindsley. Så här låter ”Ready to Roar”:

Albumet måste vara hans bästa under detta millenium med en blandning av olika country-stilar så man inte blir less – riktigt överraskande. Dessutom verkar det som man valt låtar och arrangemang som passar hans alltmer åldrande röst. Alison Krauss är med på plattan för sång och fiol. Dessutom är Mickey Rafaël med än en gång på munspel. Albumet finns på Spotify så gör din egen bedömning.

Innan låtlistan tar vi en video till. Det är ”Me and You”:

Låtlista

No. Titel Längd
1. «Last Man Standing» 2:59
2. «Don’t Tell Noah» 2:28
3. «Bad Breath» 3:03
4. «Me and You» 2:50
5. «Something You Get Through» 3:52
6. «Ready to Roar» 2:35
7. «Heaven Is Closed» 3:16
8. «I Ain’t Got Nothin’» 3:00
9. «She Made My Day» 2:43
10. «I’ll Try to Do Better Next Time» 2:59
11. «Very Far to Crawl» 3:48

 

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy