Country4you

Kacey Musgraves kommer i år også…

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kacey Musgraves er countryens nye, store stjerne. Hennes ferske album fikk ekstatiske anmeldelser, og det er bare å krysse av med mørkerødt i almanakken for en av årets store konsertbegivenheter.

Med sitt tredje album «Golden Hour» tok Musgraves både et steg i retning popen – og mot superstjernestatus. Den 29-årige texaneren er en storartet låtskriver som besitter en stemme og tryller frem melodier med magnetisk tiltrekningskraft – og med en helt egen signatur.

«Kacey Musgraves har vært regnet som den beste nye countrysangeren i moderne tid. Hennes nye album høres ut som en drøm om perfekt pop,» skrev Dagsavisen, som i likhet med anmelderne i Dagbladet, Aftenposten og Morgenbladet nærmet seg euforien i beskrivelsene av Musgraves.

Musgraves toppet nylig plakaten på Country to Country Festival på O2 Arena i London, der hun annonserte at hun ville returnere til Europa for en egen headliner-turné.

13. oktober: Sentrum Scene, Oslo (Billetter i salg fra fredag 27. april kl. 10.00.)
14. oktober: Kägelbanan, Stockholm (Billetter i salg fra fredag 27. april kl. 09:00)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy