Country4you

Kacey Musgraves kommer i år også…

Kacey Musgraves
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kacey Musgraves er countryens nye, store stjerne. Hennes ferske album fikk ekstatiske anmeldelser, og det er bare å krysse av med mørkerødt i almanakken for en av årets store konsertbegivenheter.

Med sitt tredje album «Golden Hour» tok Musgraves både et steg i retning popen – og mot superstjernestatus. Den 29-årige texaneren er en storartet låtskriver som besitter en stemme og tryller frem melodier med magnetisk tiltrekningskraft – og med en helt egen signatur.

«Kacey Musgraves har vært regnet som den beste nye countrysangeren i moderne tid. Hennes nye album høres ut som en drøm om perfekt pop,» skrev Dagsavisen, som i likhet med anmelderne i Dagbladet, Aftenposten og Morgenbladet nærmet seg euforien i beskrivelsene av Musgraves.

Musgraves toppet nylig plakaten på Country to Country Festival på O2 Arena i London, der hun annonserte at hun ville returnere til Europa for en egen headliner-turné.

13. oktober: Sentrum Scene, Oslo (Billetter i salg fra fredag 27. april kl. 10.00.)
14. oktober: Kägelbanan, Stockholm (Billetter i salg fra fredag 27. april kl. 09:00)

Kanskje vil du også lese:

Kacey Musgraves – «Golden Hour»

Rolf Berglund

Kacey Musgraves konsert i Oslo (artikkel fra 2013)

Redaksjonen

Se video: Dierks Bentley – Bourbon In Kentucky

Redaksjonen
Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy