Country4you

Willie Nelson och hans söner

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Willie Nelson är en av de mest produktiva artisterna trots sina 84 år. Det senaste albumet är med hans söner Lukas and Micah och heter ’Willie & the Boys: Willies Stash, Vol. 2’. I 2014 kom ’December Day; Willies Stash, Vol. 1 och då med Willies syster Bobbie. Båda plattorna innehåller klassiska låtar, Willie & Boys har flertalet Hank Williamslåtar.

Låtarna på albumet spelades in 2011 under inspelningen av albumet ”Heroes”. Producenten Buddy Cannon liknar inspelningarna som om bandet träffats på en honkytonkbar i Nashville och lekt fram låtarna.

Lukas Nelson är född i Texas men uppvuxen på Maui. Från 13 års ålder spelade han i pappas band. Men har nu på senaste åren satsat mer på en solokarriär. Han har släppt en platta, varit på Grand Ole Opry och kommer till Europa i mars (C2C i London). Lukas är den av sönerna som har skägg

Micah, även han från Maui, har spelat och sjungit med på flertalet festivaler och flera gånger med Niel Young och varit med i studiobanden hos Jimmy Kimmel, och Conan O’Brien. Han är också konstnär och har bl a gjort bilden till Willies T-shirt- «ROLL ME UP & SMOKE ME WHEN I DIE» Micah är nu med i folk-pop-bandet Particle Kid men turnerar ibland med pappa Willie.

Det finns några videoklipp med Willie och hans söner.  Den ena heter ”Healing Hands of Time”, den enda låten på albumet som Willie skrivit : Se låtlistan:

’Willie & the Boys: Willies Stash, Vol. 2’.

1.  «Move It On Over» (Hank Williams)
2. «Mind Your Own Business» (Hank Williams)
3. «Healing Hands of Time» (Willie Nelson)
4. «Can I Sleep In Your Arms» (Hank Cochran)
5. «Send Me the Pillow You Dream On» (Hank Locklin)
6. «I’m So Lonesome I Could Cry» (Hank Williams Sr.)
7. «I’m Movin’ On» (Hank Snow)
8. «Your Cheatin’ Heart» (Hank Williams)
9. «My Tears Fall» (Alyssa Miller)
10. «Cold, Cold Heart» (Hank Williams)
11. «Mansion on the Hill» (Hank Williams and Fred Rose)
12. «Why Don’t You Love Me» (Hank Williams

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy