Country4you

Ny singel från Kane Brown

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kane Brown har nu uppföljaren till Kane och Lauren Alainas #1 ”What If’s” ute. Den heter ”Heaven”. Det fina med countryfamiljen är att man respekterar varandra och varandras musik. Kane har vid flera tillfällen sjungit Randy Travis låtar men så den 28 oktober så kom Randy Travis och överraskade Kane. Kolla videoklippet på slutet. Men först ’Heaven’.

Kane (24 år) kommer ifrån det berömda Chattanooga i Tennessee (Glenn Millers hit från 1941, ’Chattanooga choo choo’). Kane har haft en orolig uppväxt han och mamman fick flytta till där det fanns jobb. Kane har gått i ett otal skolor. I high school i Fort Oglethorpe, GA sjöng han i samma kör som Lauren Alaina, som kom tvåa i American Idol 2011. Efter en sejour i X-factor började han skicka in covers av Alan Jackson, Billy Currington m fl till Youtube och antalet som följde honom på Facebook steg över 11 miljoner på mindre än en månad. 2014 fick han släppa en EP och 2015 ännu en EP. Han är nu knuten till Sony Music Nashville och har släppt ett album ”Kane Brown” som närmar sig guld-platta.

Och så var det så att Randy Travis kom och lyssnade på Kane när han sjöng ”Three Wooden Crosses”. Randy Travis verkar vara på bättringsvägen men har en bit kvar av rehab.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy