Country4you

Vil Willie synge i retten?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

WN Bilde
Willie Nelson

I følge CNN oppfordrer Aktor i saken countrylegenden Willie Nelson (77) om å synge seg til en avtale med rettsapparatet.

Texas-aktor C.R. Bramblett opplyser til CNN at han vil høre Willie Nelson fremføre klassikeren «Blue Eyes Crying In The Rain» når han møter i retten. Noen dato før høringen er ennå ikke satt, men Bramblett kunngjør at en sangfremføring i rettssalen vil fungere som samfunnstjeneste.

Hvis narkotiltalte Nelson i tillegg betaler en bot på om lag 600 kroner samt saksomkostninger, mener aktor at Nelson også kan få dommen slettet fra rullebladet etter 30 dager med god oppførsel.

«You can bet your ass I’m not going to be mean to Willie Nelson,» sier Bramblett til CNN.

Willie ble arrestert i turnébussen

Politiet beslagla ca. 170 gram marihuana da turnébussen stoppet på en bensinstasjon i Sierra Blanca i november i fjor. En politimann skal ha reagert på det han mente var mistenkelig lukt fra bussen, og Willie ble arrestert sammen med to andre som også befant seg i turnébussen.

Aktor Bramblett kan imidlertid møte motbør hos dommer Becky Dean-Walker, som skal ha uttrykt irritasjon over Brambletts forslag til sangavtale.

– Jeg innser at noen mennesker er stjerneblendet, men jeg er ikke blant dem. Min rettssal er ikke noe komishow, lyder det fra dommeren ifølge CNN.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy