Country4you

Zac Brown Band – Chicken Fried

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chicken Fried er en av Zac Brown Band’s mest kjente sanger. Kanskje fordi de synger om ei kald pils på en fredagskveld, kanskje fordi de takker Gud for livet. Kanskje fordi de hedrer de som dødde for oss, slik av vi ikke trengte å gi opp selv. Eller kanskje bare fordi teksten og melodien er fengende. Uansett grunn, sangen er flott og tar for seg ganske mye av hverdagene.

Denne sangen har blitt en stor del av meg og mine venner. Hver gang vi samles for ei øl eller to, så kommer denne sangen. Og selv om alle følger med på hvert sitt, og kanskje også sitter i sin egen lille verden uten å følge med på hva de andre gjør, så er alle med når Chicken Fried blir spilt. Alle synger og alle er glade. Denne sangen betyr mye for meg. Den har gjort vennegjengen vår mer samlet og nærme hverandre. Og i det øyeblikket Chicken Fried kommer for ørene våre, så er det som om ingenting annet enn oss betyr noe. Da skåler vi for vennskapet vårt, for sammenkomstene og for ei kald pils på fredagskveldene!

Og selv om vi ikke ser hverandre så ofte nå lenger, så samles alle. Så lenge det er snakk og ei kald pils og god musikk, så er alle der. Nesten såpass rørende at vi burde ha takket Zac Brown Band for en så fantastisk sang som kan klare å samlet nærmere 10 personer og få alle til å synge med og ha en fantastisk kveld.

Gøril Lauen.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy