Country4you

Keith Urban – Live i Tampa, Florida

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Keith Urban
Keith Urban

Keith Urban‘s Get Closer 2011 World Tour besøkte St. Pete Times Forum i Tampa, Florida lørdag 18 juni. Dette måtte vi jo selvfølgelig få med oss i og med at vi var i området. Etter CMA Music Festival i Nashville i forrige uke, har vi nå kommet oss til «The Sunshine State». Her blir vi en ukes tid før vi setter kursen mot New York og hjemreise til Norge. Du kan lese mer om vår Road Trip på USAguiden.no.

Jake Owen er med Urban på turne denne gang og åpnet ballet. Owen er en riktig så bra live-artist, og han hadde bra trykk under hele konserten. Det var tydelig å se blant publikum at dt var mange som var kommet bare for å se Jake Owen. Han er jo tross alt fra Florida, og Owen’s foreldre og bestekamerat var på plass for å se Owen på «hjemmebane».

‘Barefoot Blue Jean Night’ er en av Owen’s største hits, og publikum sang med under hele låta. Dette er en spennende artist som vi nok kommer til å høre mye fra fremover.

Keith Urban har jeg lenge ønsket å oppleve live, og jeg fikk for første gang oppleve det i Nashville nå under CMA Music Festival. Dette ga helt klart mersmak, og vi plottet derfor inn Tampa på GPS’en når vi reiste fra Nashville.

Under CMA Music Festival opplyste Urban at han liker å komme tett på sine fans når han spiller. Get Closer er derfor et veldig riktig navn på hans turne. Det var satt opp tre små scener ute blant publikum. Disse vekslet Urban på å spille på når han ikke sto på hovedscenen.

På låta You Look Good in My Shirt beveget Urban seg opp på siden blant publikum. Her overrasket han ei jente med å signere gitaren sin og overrekke henne den. Hun så ut til å gå i sjokktilstand…

Under låta Kiss a Girl fikk Urban 5 publikummere opp på scenen. Dinne skulle ha en liten konkurranse om hvem som sang best på refrenget av låta, og fikk best respons fra publikum. Det ble en guttunge som stakk av med «premien». Premien var å få stå på scenen og synge resten av sangen sammen med Urban. En veldig kul greie av Urban dette.

Urban har opp gjennom årene laget nok hits til å kunne fylle sine to timer+ sett. Urban er jo en rå gitar spiller, og det var noen heftige gitarsoloer som ga bakoversveis (og «dotter i øra»).

Urban innledet Making Memories of Us med et vers av Wings ‘Silly Love Songs, og gjorde en hyllest til Waylon Jennings ved å vise klipp av outlaw stjernen fremføre Are You Sure Hank Done It This Way før det gikk over til låta Who Wouldn’t Want to Be Me.

Bassisten Jerry Flowers, multi-instrumentalist Danny Rader og gitarist Brian Nutter fikk alle vist frem sine talenter ved å både synge og spille uten at Urban blandet seg inn. De ga oss en herlig mix av U2’s With or Without You, Tom Petty’s American Girl og AC/DC ‘s It’s a Long Way to the Top. Knalltøft!
Wow….what a night in Tampa!
[nggallery id=13]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy