Country4you
Image default

2 x USA og 2 x NORGE til VINSTRA 2014

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Danni LeighDen amerikanske skjønnheten Danni Leigh kan karakteriseres som en poet, uredd entertainer, og en strålende countryartist. Hun imponerer publikum med sin Honky Tonk-country, og jobber for tiden med sin 5. albumutgivelse.

Hennes mest kjente låter er ”If the Jukebox Took Teardrops”, ”29 nights” og ”Honkey I Do”. Som store artister før henne byr Danni`s stemme på en sarthet og glede som gjenspeiler ekte livserfaring. Hun synger hjertelig om kjærlighetssorg, oppturer og nedturer, og hennes forbilder og inspirasjonskilder er artister som Buck Owens, Kitty Wells og Patsy Cline.

Danni Leigh sier selv at det er live opptredener og møte med publikum som driver henne fremover som musiker. Vi gleder oss til å ta i mot henne til sommeren!
Darryl Worley
Darryl Worley er en countrysanger som ivaretar countryens fineste tradisjoner i rett linje fra Waylon Jennings via George Strait til Alan Jackson og Toby Keith.

Darryl Worleys karriere som countrysanger startet for alvor da han i 1999 skrev kontrakt med storselskapet Dreamworks Records og begynte å jobbe sammen med produsenten James Stroud. Debutalbumet, «Hard Rain don´t last» inneholdt fire top-40 singler. Worleys første nummer 1-hit, «I miss my friend», var også tittelkutt på hans andre album, utgitt i 2002, det første som gikk til førsteplass på Top Country Albums.
Worley flyttet til Tennessee-småbyen Pyburn da han var liten gutt, faren hans var prest i metodistkirken og mora sang i kirkekoret.

I løpet av de siste femten årene har Darryl Worley sluppet seks album og plassert atten singler på Billboard Hot Country Songs, hvorav tre har gått helt til topps.

Han har blitt tildelt en rekke utmerkelser for sitt arbeid for amerikanske tropper i Afghanistan og Kuwait, og han står bak et eget veldedeighetsfond, «The Daryl Worley Foundation».
Hans syvende album, «One Time Around», er ventelig ute før Worley finner veien tilbake til Vinstra.
Too Far Gone
Too Far Gone har for lengst markert seg som et av Norges beste country-rock band, og med sin folkelige appell passer de like godt til fest som til en flott konsertopplevelse. Låt-materialet er stort og inneholder et bredt register innenfor sjangeren country-rock. Too Far Gone slo for alvor igjennom i 1998 med hiten ”Zetor`n”. Etter det har det bare gått oppover med høye plasseringer på salgslister, radiolisting og ulike opptredener på TV og Radio. Bandet har per 2014 hatt 9 CD-utgivelser som totalt har blitt solgt i over 250 000 eksemplarer.

Bandet har hatt hele 6 album inne på VG-Lista Topp 40 med hits som blant annet ”Kainn Æ Få Lov”, ”Bæst I TEST” og ”Ælsk Dæ Vilt” i tillegg til ”Zetor`n”.
Bandet består i dag av Børge Rømma på vokal og gitar, Ola Buan Øien, Anders Stensås, Kåre Andreas Lund, Roger Svartvatn og Arild Følstad.
Steffen Jakobsen
Steffen Jakobsen slo for alvor gjennom da han kom på 3. plass i TV2 serien Idol i 2013.
Siden den tid har populariteten til unggutten fra Grimstad økt betraktelig, noe vi fikk erfare da Steffen spilte på Amfiscenen i fjor sommer.

Helt siden barndommen har 21 år gamle Steffen Jakobsen hatt sansen for Countrymusikk. Han har blitt inspirert av storheter som Wylon Jennings, Merle Haggard, George Jones, Randy Travis og Josh Turner, og ble tidlig karakterisert for sin unike og kraftfulle stemme. Han ga ut sin første EP i 2006, fulgte opp med CD i 2009 og spilte på Vinstra for første gang i 2010.

I dag har Steffen en rekke konserter gjennom året, og gleder seg til å opptre i Kåja for tredje gang.

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy