Country4you
Nye Album

Svensk/Canadensiske Evan Westerlund kommer med en ny CD

Hjärta, smärta, kärlek, liv och död, southern girls, mamma, hästar, tåg, regn, colt 45, Texas, sjaskiga motellrum, drömmar om att lyckas… om Evan Westerlund försökte att yla till månen tidigare så är han nu «Still Crazy» !

Evan Westerlund "Still Crazy"

Svensk Countryrock när den är som bäst!

Still Crazy «about you» titellåten är en av de bästa på plattan. skönt gung med sköna melodier. Kisses won’t cut it, mer kärlek till den perfekta tjejen. Också skönt gung med sköna melodier. Springtime in Nebraska får mig att känna hur stormen och regnet sliter i allting på gården.

Who’s Gonna Take Care of The Horses är en varm ballad jag känner starkt för, då vi själva har djur och frågan ofta dyker upp i mitt huvud. Kanske inte av samma orsak, men ändå djupt!

En annan djup sång är: «Waiting for my Train» ! Men låt inte titeln lura er, det här handlar om den sista resan och väntan inför den. Give me some twang är en klassisk historia om killen som gav upp allt och drog iväg till storstaden för att slå igenom som artist.

Plattan har genomgående spännande texter, som jag troligen inte kunnat ta till mig lika bra utan det medföljande texthäftet. Alla skivor skulle ha med ett sådant inlägg, med texter och lite annan kul information. Evans sång gillar jag också. Instrumentalt kan man inte klaga, med dessa musiker. Hela plattan genomsyras av ett skönt rockgung utan att bli för tungt. Helt enkelt en skön samling låtar att suga i sig!

Låtskrivare är Evan Westerlund, Martin och Patrik Lorentzson, Johan Engström, Johan Hallström och Fredrick Silferberg.

Musiker:
Mark Beckett – Trummor
Larry Marrs – Bas, akustisk gitarr, stämsång, slagverk
James Mitchell – Elgitarr
Johan Engström – akustisk gitarr, slagverk
Howard Duck – Piano mm.
Robby Turner – Pedal Steel
Amy Courts – Duettsång, stämsång
Kim Marrs – Fiol
Tim Crouch – Fiol, Mandolin

Evan westerlund hittar ni på adress: http://www.evanwesterlund.com/

Lyssna på titelsången: Still Crazy här!
Resten kan avnjutas på Evans hemsida eller bäst vid införskaffande av cd’n givetvis!
[audio:http://country4you.com/wp-content/uploads/2011/01/still-crazy.mp3|titles=still-crazy]

Inlägg publicerat av: Per «TheBull» Gyllingberg
Fd. ägare av webbsidan countrykanalen.se i Sverige. Kontakta mig för mer information om eventuella recensioner av er countrymusik. Numera hittar ni mig på http://thebull.se

Kanskje vil du også lese:

Mr Music Country

Per Gyllingberg
Laster...