Country4you

Anbefalt Countrymusikk

Roy Skjellaug

Country4you gir deg tips til ny anbefalt countrymusikk!

Det er jo et «hav» av både artister og band der ute som hele tiden forsøker å få din og min oppmerksomhet med sin countrymusikk. Ikke alle får den støtten de fortjener fra pateselskap og radiostasjonene, så her vil vi tipse deg om de som kanskje ikke ligger høyest opp på listene til for eksempel Billboard.

Klikk på bildet av artist/band for video.

Chris Stapleton

Chris Stapleton

Ja, vi starter listen med den artisten som nok har vært mest i vinden når det kommer til Countrymusikk de siste par årene. Chris Stapleton har fått en rekke utmerkelser for sitt «Traveller» album som kom ut i 2015, noe som er så absolutt fortjent! Men har du fått med deg at Stapleton har kommet ut med et nytt album i 2017? Albumet «From A Room Vol 1» fortsetter å bevise hvilken fantastisk låtskriver Stapleton er!

(Pst: From A Room Vol 2 kommer i desember!)

MIDLAND

Texas-bandet Midland er en up and coming trio som har gjort det svært bra i USA og Canada med sin debutsingel «Drinkin’ Problem«. Låta klatret til en fjerdeplass på Billboardlisten US Hot Country Songs og gikk gått helt til topps på countrylistene i Canada.

Bandet har forøvrig fått sitt navn etter Dwight Yoakam låta «Fair to Midland«.

JOSH WARD

Det er virkelig mange veldig dyktige artister og band som har base i Texas. Nå i høst fikk jeg jeg selv stifte bekjentskap med et par dyktige artister på reise i USA. Josh Ward var en av de.

Josh spiller for det meste på honky tonks i Texas, men har også spillejobber rundt om i USA også. En dyktig LIVE-artist er han også!

CODY JOHNSON

Cody Johnson er, hold deg fast, også fra Texas! Cody var ute på turnè sammen med Josh Ward i høst, og vi var så heldige å få oppleve disse LIVE i Beverly Hills, av alle steder. Johnson og Ward leverte et fyrverkeri av en Country-konsert for fullsatte og legendariske The Troubadour.

Cody Johnson har gitt ut seks studioalbum der det nyeste, «Gotta Be Me», kom ut i august 2016. Et nytt album er på trappene, men i mellomtiden kan du nyte de allerede utgitte albumene.

MIRANDA LAMBERT

Miranda Lambert hører så absolutt med på denne listen. Det har riktignok gått et år siden hennes nyeste album «The Weight of These Wings» kom ut, men albumet er fortsatt noe av det beste som har kommet ut av en kvinnelig countryartist det siste året og anbefales sterkt å høre gjennom om du ikke har gjort det.

«The Weight of These Wings» er Lamberts sjette studioalbum og er et dobbeltalbum med svært mange riktig så gode låter.

anbefalt countrymusikk

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy