Country4you
Image default

Bästa Country-låtarna i Canada 2015

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Många säger att Canadas countrymusik är lika bra som den i USA – bara det att man måste ha de rätta kontakterna och bo i Tennessee för att slå i USA. Här har du chansen att lyssna in de 5 mest spelade canadensiska låtarna under 2015.

1. Dean Brody med «Bring Down the House»
Dean Brody är en av de mest populära manliga artisterna i Canada sedan sexår tillbaka. Han är född 1975 i British Columbia nära Stilla Havet där han också bor idag. Den här låten finns med på hans 5:e album «Gipsy Road»

2. High Valley med «Make You Mine»
High Valleys består av de två bröderna Brad och Curtis Rempbell från lilla LaCrete i Alberta. Från början var även storebror Bryan med i bandet. De växte upp i en mennonitisk familj – en gren av prostetantism som främst har freden som mål och där man nästan enbart har vuxendop. Till låten har man lånat in Ricky Skaggs och låten är med på deras 4:e album, «Country Line»3. Jason Blaine med «Country Side»

Den 35-årige Jason kommer från Pembroke Ontario och vann en talangtävling 2002 i Canadensiska CMT. Albumet «Country Side» är hans 6:e och senaste album.

4. Dallas Smith med «Wasting Gas»
Dallas är från British Columbia och har influerats mycket av Beatles (trots att han inte var född då). Innan han hamnade inom countrymusiken 2012 var han med i ett rockband. Låten är med på albumet «Lifted» – Under våren släpper han ett nytt album.

5. Tim Hicks med «So Do I»
Tim är 36 år och kommer från kanadensiska sidan av Niagarafallen. Tim spelar gär musik med dragning av ‘southern rock». Låten finns på albumet «5;01

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy