Image default
Country Norge Country Nyheter

Steffen Jakobsen – The Music Man

Steffen Jakobsen ble kjent for TV-seere da han kom på 3. plass i Idol Norge 2013. Samtidig ble hans fremførelse av «Your Man» kåret til årets beste «Idol»-øyeblikk.

Nå er Jakobsen klar med en ny «Man» låt. 15 januar slippes den nye låten ”Music Man”. Steffen sier at han har fått over 200 forslag fra artister rundt om i hele verden. Alle låtene har blitt gjennomgått, og da han endelig kom til å høre på ”Music Man” så var det akkurat sånn musikk han var på jakt etter!
Jakbosen beskriver den nye låta som; ”Outlaw Country som ikke nødvendigvis faller under de strenge country reglene i Nashville. Men mer en sjanger som bestemmer seg selv.

Alle låtskrivere som sendte bidrag til Steffen er relasjoner han selv har bygd opp. ”Music Man” handler om realiteten bak kulissene. Når jentene ikke lenger hyler fra scenen, men når man trenger motivasjonen mest fra kjæresten til å forsette å leve drømmen sin…

Låtskrivere Billy Dronze, Buddy Canon og John Nortrup har skrevet en fengende låt som passer Steffen veldig godt. Låta klistrer seg raskt på hjernen og dette må vel være noe av det beste som har kommet fra Steffen siden «Idol-sirkuset» gjorde han kjent.

«It takes a hell of a girl to love a music man»

45297d96-cf44-45e7-a3c5-622143d79878

Les også:

Reba McEntire’s nye singel ‘Turn On The Radio’

Roy Skjellaug

Rita Bolland debuterer internasjonalt med “Echo”

Redaksjonen

Martina McBride med nytt album i oktober

Roy Skjellaug

Legg igjen kommentar