Country4you

Bilder fra Countryfestivalen Seljord 2015

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag var det DJ Red Planet, Haavard Skaatun, Die With Your Boots On, Crooks & Straights, Wayne Law, Hege Øversveen, Steff Nevers og Becca som sto for underholdningen på Cafèscenen i Seljord.

Det var ikke mange som fikk med seg de første artistene, de fleste var vel opptatt med sitt på campingområdet. Det er jo viktig å få i seg næring og væske på en så fin dag som torsdagen var…

På ettermiddagen var det også Countrymersterskap i rævkrok. Et morsomt konsept der man ligger på ei matte side om side med motstanderen. Det er så om å gjøre å få vendt motstanderen kun ved å bruke det ene benet. Den som får vendt motstanderen rundt vinner. Her ble det skikkelig god rævkrokstemning med mye latter og gode vendinger!

Vi var på plass ved Cafèscenen når australske Wayne Law begynte å spille. Law spiller spenstig, moderne country med trøkk i. Nå var det også så smått begynt å komme litt flere folk også til Cafèscenen, så stemningen begynte å ta seg opp.

Hege Øversveen var neste artist ut. Øversveen er kjent for å spille i et melodiøst grenseland mellom country, pop og rock. Vi fikk selvsagt mest av countrymusikken an Hege denne dagen, og for en dyktig og behagelig artist hun er! Det er liten tvil om at Hege er en artist som elsker å stå på scenen. Utstrålingen og formidlingen treffer publikum. At Øversveen er en dyktig låtskriver er det heller ingen tvil om. Hør bare på denne låta som hun har skrevet sammen med nashville-baserte Jessie Brown:

Hege er for de fleste kjent som en av finalistene i TV-showet The Voice. Hege var Hanne Sørvaag sin utvalgte, og endte på en sterk 2.plass i 2012.

Steff Nevers overtok scenen etter Hege Øversveen. Nå var folket kommet ut av sine camping-huler også, så stemningen var høy utover kvelden. Dansegulvet var ganske så fullt til tider og det var slik det skal være på en Countryfestival: god musikk, Linedance, godt drikke og hyggelig selskap!

Becca og Kroatiske Crooks & Straights avsluttet torsdagskvelden på Cafèscenen. Disse artistene rakk ikke undertegnede å få med seg dessverre.

[sws_grey_box box_size=»830″]Fredag er det full fres fra Cafèscenen fra klokken 11. Captain Kane, Ni Liv, Modern Earl og Captain Kane er noe av det du kan oppleve på der. På hovedscenen er det Too Far Gone, Kurt Nilsen og Craig Morgan som står for underholdningen. [/sws_grey_box]

Bilder fra Torsdag 23.juli:

[envira-gallery id=»20946″]

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy