Country4you

Nya Country Album i höst

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det blir en spännande höst med nya album från flera av mina favoriter. Listan på Country4you.com har uppdaterats: www.country4you.com/kommende-country-utgivelser

Dessa kommer att släppa album.

LUKE BRYAN med ‘Kill The Lights’ kommer i början av augusti. Den första singeln «Kick the Dust Off» ser ut att kunna bli hans 10:e singeletta i rad (den är redan #1 i Canada). – OK, inte traditionell country men jækligt bra:

KIP MOORE‘s nya album heter ‘Wild Ones’ och kommer ut i slutet på augusti. Kip har singeln «I’m to Blame» högt upp på countrylistorna: Jag var på bröllop i helgen, det gick lite annorlunda till där:

BRETT ELDREDGE med ‘Illinois’ kommer i början på september. Efter ha missat Brett på CMA-fest förra året (Thunder storm) så lyckades jag se honom i år, både på Opry och under CMA-Fest. Hade jag missat honom i år igen hade jag blivit så tokig som i Bretts senaste singel «Lose My Mind»

THOMAS RHETT släpper ‘Tangled Up’ i slutet på september. Thomas är son till Rhett Akins och det händer att de skriver någon låt tillsammnas. Den senaste singeln «Crash and Burn» har dock Chris Stapleton gjort:

Andra som släpper nya plattor är ASHLEY MONROE, MADDIE AND TAE och som vi redan skrivit om TOBY KEITH och DON HENLEY.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy