Country4you
Country Music Festival Vinstra Country Norge

Billettsalget til Country Music Festival Vinstra 2017 er i gang!

I dag, torsdag 8. desember kl.12:00, åpnet billettsalget til Countryfestivalen på Vinstra. Festivalen går som alltid av stabelen i uke 27, og etter et rekordbesøk på festivalen i 2016 ligger forholdene til rette for en pangstart på billettsalget til festivalen i 2017.

Get Rythm og Gunslingers er første band ut

Første band ut er Get Rhythm, som var en braksuksess på sommerens festival. De unge gutta i det Johnny Cash-inspirerte bandet har rukket å få seg en solid fanskare på kort tid, og har allerede etablert seg som et populært liveband. Storfavoritten Gunslingers er også bekreftet til festivalen i 2017. Bandet har på kort tid blitt et av landets mest populære i sin sjanger, og er nå fast headliner-inventar på flere av de store norske musikkfestivalene. Styreleder i Countryfestivalen Vinstra lover flere artistslipp før jul. ”Vi har mange gode bookinger vi gleder oss til å presentere for festivalpublikumet”, forteller Trond Skurdal.

Her skal du finne både store stjerner, gamle helter og nye talenter”.

25 år med Countryfestival på Vinstra

I 2017 feirer Country Music Festival Vinstra 25 år. Siden oppstarten i 1993 har både norske og internasjonale stjerner stått på scenen i Kåja, til jubel fra publikum. Årets festival går av stabelen 5.-9.juli og festivalledelsen forventer opp mot 15 000 besøkende til sommerens festival. Fra i dag ligger billettene ute for salg, og flere artister og band vil bli lansert før jul.

Neste artist til festivalen lanseres allerede i løpet av de nærmeste dagene.

Kjøp billetter til Country Music Festival Vinstra 2017 her.

Kanskje vil du også lese:

Grammy Awards – Chris Stapleton vant prisen for Beste Country Album

Redaksjonen

Ny film med Tim McGraw

Roy Skjellaug

Thomas Rhett på europaturnè i høst

Redaksjonen
Laster...