Kom i kontakt med oss

Country Music Festival Vinstra

Billettsalget til Country Music Festival Vinstra 2017 er i gang!

I dag, torsdag 8. desember kl.12:00, åpnet billettsalget til Countryfestivalen på Vinstra. Festivalen går som alltid av stabelen i uke 27, og etter et rekordbesøk på festivalen i 2016 ligger forholdene til rette for en pangstart på billettsalget til festivalen i 2017.

Get Rythm og Gunslingers er første band ut

Første band ut er Get Rhythm, som var en braksuksess på sommerens festival. De unge gutta i det Johnny Cash-inspirerte bandet har rukket å få seg en solid fanskare på kort tid, og har allerede etablert seg som et populært liveband. Storfavoritten Gunslingers er også bekreftet til festivalen i 2017. Bandet har på kort tid blitt et av landets mest populære i sin sjanger, og er nå fast headliner-inventar på flere av de store norske musikkfestivalene. Styreleder i Countryfestivalen Vinstra lover flere artistslipp før jul. ”Vi har mange gode bookinger vi gleder oss til å presentere for festivalpublikumet”, forteller Trond Skurdal.

Her skal du finne både store stjerner, gamle helter og nye talenter”.

25 år med Countryfestival på Vinstra

I 2017 feirer Country Music Festival Vinstra 25 år. Siden oppstarten i 1993 har både norske og internasjonale stjerner stått på scenen i Kåja, til jubel fra publikum. Årets festival går av stabelen 5.-9.juli og festivalledelsen forventer opp mot 15 000 besøkende til sommerens festival. Fra i dag ligger billettene ute for salg, og flere artister og band vil bli lansert før jul.

Neste artist til festivalen lanseres allerede i løpet av de nærmeste dagene.

Kjøp billetter til Country Music Festival Vinstra 2017 her.

Du kan også bli skribent på Country4you.Com! Send oss din artikkel på Tips Oss så legger vi artikkelen ut med ditt navn som forfatter.

Klikk for å kommentere

Kommenter dette innlegget

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les mer i kategorien: Country Music Festival Vinstra

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

august, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X