Kom i kontakt med oss

Country Norge

Bøgdabråk – Sånne Kara

Bøgdabråk er et countryrock-band fra Roan kommune i Sør-Trøndelag. Bandet ble startet i 2001 av vokalist og låtskriver Leif Inge Hopstad. I begynnelsen spilte de bare i nærområdet rundt Roan på Fosen i Sør-Trøndelag. Etter hvert begynte bandet å få spillejobber andre plasser i fylket og er i dag et band som turnerer i hele Norge.

Bøgdabråk har gitt ut i alt to album: Livet som ung i 2008 og Sladder i 2010. Alle låtene er på dialekt, og er skrevet av Leif Inge Hopstad. Bandet har også spilt inn flere musikkvideoer, som har blitt spilt en god del ganger på NRK1 (Svisj).

Bandet fikk i 2012 en ny besetning. Morten Lerstad, Tommy Folstadli (Sie Gubba, Carina Dahl, Gil Edwards) og Kristoffer Finnanger Lysgård (Chand Torsvik) kom inn på henholdsvis bass, trommer og gitar. Dette er musikere med erfaring fra kjente band og artister i Norge og utlandet.

Bandet er nettopp ferdig i studio, der de har spilt inn 10 låter som kommer ut som album i september 2013. Tre av låtene skal gis ut som singler nå i våres, og den første hører du i videoen under. Albumet består av 10 låter med god drivende countryrock som baserer seg på tekster på dialekt.

Bøgdabråk består av:
Leif Inge Hopstad – vokal, kassegitar
Kristoffer F. Lysgård – gitar
Tommy Folstadli – trommer
Morten Lerstad – bass
Arne Jan Hopen – tagenter

Bøgdabråk – «Sånne Kara»:

Du kan også bli skribent på Country4you.Com! Send oss din artikkel på Tips Oss så legger vi artikkelen ut med ditt navn som forfatter.

Les mer i kategorien: Country Norge

Følg oss på Facebook

Country Kalenderen:

september, 2017

Ingen arrangementer

Artist/Band:

  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com
  • country4you.com

Populære artikler:

  • country4you.com
Till Toppen
X