Country4you
Country Norge Diverse

Bøgdabråk – Sånne Kara

Bøgdabråk er et countryrock-band fra Roan kommune i Sør-Trøndelag. Bandet ble startet i 2001 av vokalist og låtskriver Leif Inge Hopstad. I begynnelsen spilte de bare i nærområdet rundt Roan på Fosen i Sør-Trøndelag. Etter hvert begynte bandet å få spillejobber andre plasser i fylket og er i dag et band som turnerer i hele Norge.

Bøgdabråk har gitt ut i alt to album: Livet som ung i 2008 og Sladder i 2010. Alle låtene er på dialekt, og er skrevet av Leif Inge Hopstad. Bandet har også spilt inn flere musikkvideoer, som har blitt spilt en god del ganger på NRK1 (Svisj).

Bandet fikk i 2012 en ny besetning. Morten Lerstad, Tommy Folstadli (Sie Gubba, Carina Dahl, Gil Edwards) og Kristoffer Finnanger Lysgård (Chand Torsvik) kom inn på henholdsvis bass, trommer og gitar. Dette er musikere med erfaring fra kjente band og artister i Norge og utlandet.

Bandet er nettopp ferdig i studio, der de har spilt inn 10 låter som kommer ut som album i september 2013. Tre av låtene skal gis ut som singler nå i våres, og den første hører du i videoen under. Albumet består av 10 låter med god drivende countryrock som baserer seg på tekster på dialekt.

Bøgdabråk består av:
Leif Inge Hopstad – vokal, kassegitar
Kristoffer F. Lysgård – gitar
Tommy Folstadli – trommer
Morten Lerstad – bass
Arne Jan Hopen – tagenter

Bøgdabråk – «Sånne Kara»:

Kanskje vil du også lese:

Se Brad Paisley’s Country Nation Video

Redaksjonen

Tim McGraw – Nashville Without You

Roy Skjellaug

Ny video: Lady Antebellum – «Compass»

Redaksjonen
Laster...