Country4you
Image default

Brad Paisley på Warp Speed!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brad Paisley var på plass i Oslo igjen i går kveld, lørdag 22.mars. Dette var Paisley’s tredje konsert i Oslo, og det fjerde besøket i Norge i løpet av fire år (Paisley spilte for første gang i Norge på Notodden i juni 2010).

I 2011 var det Darius Rucker som var med som oppvarmer, og i 2012 var The Band Perry med. Denne gang hadde Paisley tatt med seg Chris Young på turnè.

Oslo Spektrum var dessverre ikke helt full denne kvelden, men de ca. 7000 som hadde møtt opp fikk i alle fall valuta for pengene med tre band i løpet av kvelden!

Vassendgutane startet kvelden med allsang og høy partyfaktor før Chris Young satte i gang med sitt sett. Young startet med låta «A.M.» som er fra hans nyeste album med samme tittel som kom ut høsten 2013.

Young fortsatt med sin vanlige setliste. Det er ikke mye avvik på hvilke låter Young spiller på de forskjellige konsertene, og Oslo var intet unntak.

Vi fikk høre låter som «Gettin’ You Home», «Voices», «Lonely Eyes», «Aw Naw» og en cover-versjon av ZZ Top låta «Sharp Dressed Man». Chris Young’s sett ble avsluttet med «Tomorrow» og «Save Water, Drink Beer».

Vi har fått mange positive tilbkemeldinger på Chris Young etter konsertene i Stavanger og Oslo! Young er helt klart en spennende artist som vi garantert kommer til å høre mer fra i fremtiden!
Chris Young
Etter en liten pause var det klart for Brad Paisley. Paisley åpnet friskt med «Southern Comfort Zone» fra sitt nyeste album «Wheelhouse» og fortsatte med «Mud on the Tires». Litt godsnakking og flørting med publikum er jo Paisley kjent for, og denne kvelden var det ordet «klining» som fikk salen til å le godt. Brad hadde fått høre i Stavanger at det engelske ordet «make out» betyr klining på norsk. Dette synes jo Brad var fryktelig morsomt i og med at klining høres ganske så likt ut som det engelske ordet «Cleaning» (vasking).

Tipper Brad kommer til å dra en vits for kona Kimeberly når han kommer hjem til Tennessee.. «let’s do like the norwegians do – klining!»

Selv om lyden ikke var den beste denne kvelden, og heller ikke var det i Stavanger etter hva vi har fått høre, så var ikke det nok til å ødelegge en flott kveld. Vassendgutane leverte sine varer for de som liker den type musikk, og det gjorde også Chris Young og Brad Paisley.

Skal jeg dra frem noe negetivt, utenom lyden, så må det være «perioden med hard-rock«. Med det så mener jeg låtene «The Nervous Breakdown» / «Hot For Teacher». «The Nervous Breakdown» er jo helt grei for seg selv, men det blir litt vel mye når de går rett over til Van Halen låta «Hot For Teacher». Her er det et heftig tempo og det er i grunn ingen i salen som ser helt ut til å skjønne hva som skjer. Det samme skjedde på turnè-åpningen vi var på i Florida i januar, og da var det flere blant publikum som forlot salen…

Brad Paisley må ikke glemme at det er countryartist han er, selv om han er aldri så glad i å dra noen skikkelige riff på gitaren sin..

Hvor ble det forresten av Chris Young på Paisley’s avslutningslåt «Alcohol»? Paisley pleier bestandig å avslutte sine konserter med den låta, og da med både oppvarmere og utvalgte fans på scenen. Både Darius Rucker og The Band Perry var på scenen til den låta sist gang Paisley var her, og Chris Young var så absolutt på scenen under turnè-åpningen i Florida i januar..

Mange savnet også at Paisley spilte Whiskey Lullaby som han jo helt fint klarer å spille og synge uten Alison Krauss.

Var du der? Hva synes du om konsertene?

Bilder fra Oslo Spektrum:

Chris Young, Oslo Spektrum 22/3/14Chris Young, Oslo Spektrum 22/3/14Chris Young, Oslo Spektrum 22/3/14Chris Young, Oslo Spektrum 22/3/14Chris Young, Oslo Spektrum 22/3/14Chris Young, Oslo Spektrum 22/3/14Brad Paisley, Oslo Spektrum 22/3/14Brad Paisley, Oslo Spektrum 22/3/14Brad Paisley, Oslo Spektrum 22/3/14Brad Paisley, Oslo Spektrum 22/3/14Brad Paisley & Justin Williamson, Oslo Spektrum 22/3/14Oslo Spektrum 22/3/14Brad Paisley, Oslo Spektrum 22/3/14Brad Paisley, Oslo Spektrum 22/3/14Brad Paisley, Oslo Spektrum 22/3/14

Les mer om Brad Paisley her

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy