Country4you
Brad Paisley Country Norge The Band Perry

Brad Paisley – Stavanger 11.11.2012

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stavangers nye storstue Dnb Arena ble åpnet 1 oktober i år, og er egentlig en ishockeyhall. Brad Paisley fikk gleden av å være den første som holder konsert i den nye hallen.

Dnb arena har en kapasitet på ca 6000 personer under konserter, og arenaen egnet seg ypperlig til konsert bruk. Vi får håpe den gjester flere Country artister de kommende årene.
Med seg til Europa i år, hadde mr. Paisley med seg søsken trioen The Band Perry, et meget lovende Country band bestående av Neil, Kimberly og Reid.

Jeg hadde gleden av og få hilse på The Band Perry før konserten. De smilte og snakket med de frammøtte, og selvfølgelig signerte de det man måtte ønske. De var meget hyggelige og virket utrolig jordnære, ett flott møte.

Konserten ble åpnet av The Band Perry som serverte den ene hitlåten etter den andre, et par coverlåter ble det også, så de som ikke hadde hørt om de kunne stemme i. Dette er et band vi garantert kommer til å høre mye fra framover.
Så var det klart for selveste Brad Paisley. Dette var tredje gangen Brad besøkte Norge, første gang på Notodden Musikk festival i 2010, andre gang i Oslo Spektrum i 2011, og lørdag var han i Oslo Spektrum igjen, før han for første gang besøkte Stavanger på Søndag. Det var underholdning fra begynnelse til slutt!
Brad Paisley - Stavanger 2012
Paisley åpnet med sin nye singel «Southern Comfort Zone«, så gikk det slag i slag. På «I’m Still A Guy» hadde Paisley fått oversatt deler av teksten til Norsk, og fikk litt hjelp av publikum med uttalelsene.

Så gikk det over i min absolutt favorittdel av konserten, der Paisley tok med seg gitaren, gikk fram til scenekanten og spurte publikum om hva han skulle synge. Det var MANGE ønsker, og han spilte blant annet deler av, «When I Get Where I’m Going» og duetten med Carrie Underwood «Remind Me» der publikum fikk beskjed om å ta Underwood sin del av låta.

Paisley avsluttet den akustiske delen med «Mud On The Tires» til stor jubel fra hele arenaen. En av konsertens aller største høydepunkt var da Brad Paisley fikk med seg The Band Perry på «Whiskey Lullaby«. Kvelden endte til slutt med «Alcohol» der The Band Perry også ble med Brad på senen. En fantastisk og verdig avslutning på en knall konsert!

Brad Paisley snakket om at han ville komme tilbake når det er sommer, forhåpentligvis med både nye og gamle låter, og med ett/en lovende band/duo/artist fra USA!

See yah Brad!

TomB

Kanskje vil du også lese:

Chat med the Band Perry på Twitter

Boredandre

Country Cruise på Fjord Line i april

Redaksjonen

Brad Paisley vs Dolly Parton

Redaksjonen
Laster...