Country4you

CMA Music Festival 2012 – Dag 1

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Så er CMA Music Festival i gang for fullt her i Nashville. Country4you.Com er på plass, været er topp og det er er MYE mennesker! Det forventes at det i løpet av disse fire dagene festivalen pågår, vil være over 260 000 som får med seg countrymusikk fra alle kanter. Det skjer så mye i Nashville i disse dagene, at det er umulig å få med seg alt som skjer. Over 400 band spiller på en av de mange scenen som er satt opp rundt i Nashville!
Det er filminnspillinger, autografsigneringer, konkurranser, prøvekjøring av biler og mye mer som skjer under CMA Music Festival dagene.

Første dag av festivalen startet litt sent for oss, så vi fikk bare med oss siste sang fra Montgomery Gentry som åpnet festivalen på Riverfront Scenen. Ingen krise for oss det i og med at vi var på gruppens fanclub party på tirsdag.

Videre gikk det slag i slag med nye band. Man må gjerne gå en del mellom de forskjellige scenene i løpet av en dag for å få med seg de artistene en ønsker å se, så GODE inngåtte sko er et must! Vi vandret stort sett mellom to scener (Riverfront og den nye scenen av året, Soleil® Bella® Beach Stage). Vi fikk med oss konserter med blant andre Craig Morgan, Jerrod Niemann, Lee Brice og HER & Kings County på dagen.

Vi skulle også på Zac Brown Band sitt FanClub Party denne dagen, så etter en liten matbit var det bare å gå videre til neste «event». Vi valgte å være tidlig ute for å få oss et godt bord. Det fikk vi, og vi fikk hilst på bandmedlemmene som vandret rundt blant fansen. Zac Brown var selvfølgelig midtpunktet, og vi kunne jo ikke gjøre noe annet en å be han komme til Skandinavia også! Bandet holdt en liten konsert, det ble servert mat og vips så var to timer gått. Lokalet lå like ved LP Field hvor de virkelig store konsertene holdes, så vi gikk bare rett over gaten og inn på den enorme stadioen. LP Field er «hjemmet» til NFL’s Tennessee Titans og har en kapasitet på 68,798 sitteplasser.

Kveldens konserter ble sparket i gang av ev levende legende – Glen Campbell. Campbell er ute på sin «farewell tour» etter at det i 2011 ble kjent at han lider av Alzheimer. Campell fremførte blant annet sine mest kjente hits «Galveston» og «Rhinestone Cowboy» til stor jubel blant publikum.

Så gikk det slag i slag videre med opptredener fra Miranda Lambert, Lauren Alaina, Jason Aldean, Norden aktuelle Lady Antebellum, Zac Brown Band og Kellie Pickler. Artisten som avsluttet kveldens konserter var ingen ringere en Brad Paisley.

Lady Antebellum har eid natten et par dager her i Nashville. Onsdag kveld vant gruppen CMT Music Awards prisen Group Video of the Year for ‘We Owned the Night’ og torsdagkvelden spilte de for et publikum som nærmest kokte over av begeistring for låter som Run To you og We Owned the Night. Bandet tar turen til Skandinavia i sommer, og du kan se de på blant annet Countryfestivalen i Seljord Torsdag 26. juli.

Slitne etter en lang musikals dag var det på tide med litt søvn…vi kommer tilbake med ny oppsummering av dag 2 i morgen! Stay tuned…

[sws_blockquote_endquote align=»» cite=»Glen Campbell – “A Better Place”» quotestyle=»style01″] I’ve tried and I have failed Lord I’ve won and I have lost I’ve lived and I have loved Lord Sometimes at such a cost One thing I know The world’s been good for me A better place awaits You’ll see. [/sws_blockquote_endquote]

Bilder fra dag 1 av CMA Music Festival:

[nggallery id=21]

Kanskje vil du også lese:

Laster...

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy