Country4you
CMA Music Festival Country Nyheter

CMA Music Festival 2012 – Dag 2

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nok en flott dag her i Nashville med mye musikk i stekende varme. Det har i dag vært over 30 varmegrader, og det kjennes på kroppen etter noen timer ute i stekende sol! Men vi skal jo ikke klage….

Dagen startet med Oak Ridge Boys på Riverfront. Disse gutta vet hvordan man lager liv! Det er vel også derfor de er et av veldig få band som har spilt på hver eneste CMA Music Festival siden oppstarten! Det vil si 41 ganger/år det….wow!

Gutta i Oak Ridge Boys har en godt gjenkjennelige sound, og de har gitt ut dusinvis av Country hits og vunnet både Grammy, CMA, og ACM priser.

Neste artist på vårt program var Katie Armiger. Katie er en spennende nykommer med kraftig vokal og dyktig låtskriving. Hun er bare 20 år gammel og har en inspirerende kombinasjon av besluttsomhet og lidenskap som skinner gjennom i musikken hennes. Jeg tror vi kommer til å høre mye mer fra denne unge damen i fremtiden..

Neste stopp for oss var Nashville Visitor Center i Bridgestone Arena. Her er det akustiske konserter på dagen, samt AIRCONDITION! Vi hørte på et par totalt ukjente artister her. Første artisten var en ung kar med navn Doug McCormick. Doug har en særegen stemme, skriver gode låter og vil helt klart være en artist vi velger å følge med på i tiden som kommer.

Neste akustiske opptreden var med Brittini Black. Hun begynte å synge da hun var bare 2 år gammel. I en alder av 12 var hun meldem av en mor-datter-duo, og hadde allerede da kartlagt hvordan hun ville gjøre karriere innen Countrymusikken.
Vi hørte på hele konserten til Brittini og synes så absolutt hun har en riktig så god stemme! Det er dette som er så herlig med Nashville! Man kommer over artister som man aldri har hørt om, og som kanskje aldri heller kommer til å slå igjennom, men som er dyktige og leverer knallgod musikk…

Rett utenfor Bridgestone Arena er Bud Light Scenen. Her fikk vi med oss noen låter fra The McClymonts. The McClymonts er en australsk countrymusikk trio bestående av søstrene Brooke Maree McClymont, Samantha Kate McClymont og Mollie Therese McClymont. Bandet kom i mai ut med sitt tredje studioalbum, og vi fikk høre noen riktig så gode låter fra dette albumet. Låta «I Could Be a Cowboy» bør gi bandet god suksess også i USA..

Etter en matbit på Hard Rock Cafe fikk vi med oss Craig Campbell og The Farm på Riverfront. Stemmen til Campell er rett fram og kraftig, og dette er en riktig så god artist med et godt spekter av gode låter.

Etter å ha kjølt oss ned på hotellet et par timer, var vi igjen klare for mer musikk. Kveldens konserter startet med Ronnie Milsap. Da sov vi godt middag, så dette fikk vi ikke med oss. Vi kom oss til stadioen akkurat tidsnok til å få med starten på Brantley Gilbert sin konsert. Dette er en meget bra artist som også er en dyktig låtskriver. Det er til eksempel Gilbert som har skrevet Jason Aldeans «Dirt Road Anthem» og «My Kinda Party«. Gilbert startet med fremføringen av disse låtene (synes faktisk at han gjorde disse låtene BEDRE en Jason Aldean!), før han gikk over i litt roligere tempo med sin nåværende singel “You Don’t Know Her Like I Do.” Selvfølgelig fikk vi også høre Gilberts siste hit “Country Must Be Country Wide.”
Wow, for et show!

Neste artist ut var Jake Owen. Owen har vi sett et par ganger tidligere, så det var ikke noe nytt han kom med denne gang. Owen ga alt, og forsøkte seg til og med på litt stagediving.

The Band Perry var neste band ut. Vi har jo sett dette bandet før også, men noe nytt var det fra dette herlige bandet siden sist vi så de. The Band Perry er et veldig bra LIVE band, og lykken var stor når de startet settet med “You Lie”. Dette er en av mine favorittlåter! Videre fikk vi høre “All Your Life” før de gjorde en flott cover av Queen’s “Fat Bottomed Girls”. Det kokte blandt de ca. 65 000 fremmøtte!
Bandets nåværende singel «Postcard from Paris» var neste låt ut før søskentrioen avsluttet sitt sett med sin gjennombrudds-låt «If I Die Young«.

Miranda Lamberts ektemann var neste artist ut. Når Blake Shelton tok scenen fikk han umiddelbart den kraftigste applausen denne kvleden.
Han startet sin sett med «It’s All About Tonight» og fortsatte deretter med den nydelige balladen «God Gave Me You

Y’all raise your glasses up and have a little drink with me, what do you say?

Dette var selfølgelig Blakes intro til “Drink on It” og han fikk mange armer, og drinker/øl i været..
Shelton fortsatte med sin nåværende singel “Over”, før han ba publikum å synge med på hvert ord i den neste låta – Blakes #1 hit fra 2011, “Honey Bee”. Det var en fin opplevelse med så mange som sang med, noe også Shelton helt klart viste begeistring for.

Carrie Underwood avsluttet denne kveldens konserter på LP Field. Hun entret scenen iført en kort denim shorts og en topp med det amerikanske flagget på. Ganske morsomt å høre kommentarene fra gutta som sto ved siden av oss – «Oh my god, she’s sooooo freeking hot!»
Underwood sparket i gang showet med sin nåværende #1 hit «Good Girl» og fikk umiddelbart publikum til å synge med. Videre fikk vi høre “Wasted” og “All American Girl”, før det var «gåsehud-faktor» ved hennes fremføring av “Jesus, Take the Wheel”. Wow…for en låt, og for en stemning!
Underwood fortsatte med “Blown Away”, som er fra hennes nyeste album, og så “Cowboy Casanova”. Da trodde nok mange at hun var ferdig, og det var mange som var på vei ut av arenaen. Underwood hadde ikke tenkt å gi seg helt hun, så vi fikk servert to låter til – “Last Name” og “Before He Cheats«, før hun var ferdig og et enormt fyrverkeri fylte Nashville himmelen som avsluttning på nok en fantastisk kveld.

Vi sier som Carrie Underwood sa til slutt: Thank you Nashville!

Bilder fra dag 2 av CMA Music Festival:

[nggallery id=22]

Laster...