Country4you

CMT Giants Kenny Rogers

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

CMT (Country Music Television) i USA hyllet nylig avdøde Kenny Rogers med et eget program i går, onsdag 08.april. Her spilte artister som Dolly PartonLionel RichieLady AntebellumVince Gill, Rascal Flatts med flere, Kenny sine låter og fortalte historier. Det kan se ut til at CMT vil gjøre dette showet tilgjengelig for oss europeere også, men det er ikke helt sikkert enda. Vi kommer i så tilfelle til å oppdatere artikkelen her med link til showet.

Dolly Parton har et langt vennskap med Kenny Rogers bak seg. Derfor var det også en sterk opplevelse å se Dolly fremføre en nedstrippet utgave av Kenny sin låt «Sweet Music Man».

I tillegg til artistene som spiller vil publikum kunne gi donasjoner til MusiCares ‘COVID-19 Relief Fund, som gir økonomisk støtte til artister og band i Nashville som er uten jobb for tiden på grunn av COVID-19-pandemien.

Etter Kennys bortgang oppmuntret familien hans på sosiale medier til å donere til fondet, da sangeren alltid hjalp sine medmusikere.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy