Country4you

Country Canada uke 39

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Överst på Canadas Countrylista denna vecka är Luke Bryan med «Roller Coaster» . Det är den 5:e singeln från Albumet «Crash My Party» och alla har nu varit #1 på någon av listorna i Amerika.
Han är populär den här mannen.

Videon spelades in i  Panama City BeachFL våren 2014 under Lukes årliga Spring Break fest..

 

Mest sålda album är Terri Clark’s Some Songs. Det här är Terri’s 10 album och i år firar hon 20 år som artist och 10 år som medlem av Grand Ole Opry. Jag och huvudredaktören för Country4You hade nöjet att se henne på Opry i juni i år. Singeln «Some Songs» kommer från albumet.

Den mest spelade canadensiska singeln och den mest sålda / nedladdade är Dallas Smith med «A Girl Like You» (singeln låter bättre än videon nedan)

En relativt ny artist är Samara Yung från Saskatchewan hennes nya singel heter «Stone». Hon jämförs med en tidig Carrie Underwood. Samara håller på och förbereder en turné med en av mina kanadensiska favoriter, Codie Prevost (som snart ska bli pappa).

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din. Vi antar at dette er ok for deg, men du kan velge det bort hvis du ønsker det. OK Les Mer

Privacy & Cookies Policy