Country4you
Country Norge

Country Cruise på Fjord Line i april

Country Cruise

Har du ikke vært med på Fjord Line og Countryfestivalen Seljord sitt Country Cruise tidligere, anbefaler vi at du straks rydder plass i kalenderen 21.-24. april, for dette må oppleves!

Festen starter allerede på torsdag ettermiddag ­– mellom Bergen og Stavanger. Da vil country-trubaduren Kjell Mathisen varme opp publikum i god tid før kveldens konsert med Capt. Kane & Big Trouble. Mathisen har over 500 låter å velge i, og publikum blir oppfordret (ikke alle trenger en oppfordring) til å synge med på sangene de kjenner fra før.

Fredag er det avreise fra Langesund. På lørdag blir det ny countryfest med Kirsten Daugaard and the Shotguns. Cruiset pågår i 48 timer med avreise ved samme havn som ankomst.

Capt Kane & Big Trouble
Capt Kane & Big Trouble slår an tonen i Fjord Lounge, med cuntryrock av ypperste merke. De vil fremføre en fin blanding av egne sanger og klassiske cover-låter. Gutta fra Haugesund er også svært morsomme på scenen, og i kombinasjon med fantastisk musikk vil det garantert trigge frem super stemning blant publikum. Geir “Capt Kane” Halleland synger og spiller gitar, Kai Taulee imponerer på bass, Vidar Støyvam briljerer på trommer, Jostein Marø løfter stemningen på el.gitar, og Ove Gaasand setter tonen på piano/orgel.

Kirsten Daugaard and the Shotguns
Kirsten Daugaard and the Shotguns presenterer showet COUNTRY MUSIC MY WAY på lørdagen. Som tittelen på showet antyder blir det en forrykende historisk gjennomgang av klassiske og moderne country-låter i Daugaards personlige tolkning. Det blir med andre ord godbiter for country-fans i alle aldre. Bandet holder konserter i Norden og Europa, spilles på radiostasjoner over hele verden og høster gode anmeldelser overalt.

Dette blir en megafest til sjøs, ikke nøl med å bestille billetter i dag. Dette vil du ikke gå glipp av!

[sws_blue_box box_size=»750″]Bestill billetter fra Bergen/Stavanger her og Langesund her. [/sws_blue_box]

Kanskje vil du også lese:

Ny Video: Rodney Crowell – «It Ain’t Over Yet» (med Rosanne Cash & John Paul White)

Redaksjonen

Grammy Awards – Chris Stapleton vant prisen for Beste Country Album

Redaksjonen

Brad Paisley avlyser konserter

Redaksjonen
Laster...