Country4you
Country Music Festival Vinstra Utvalgt Artikkel

Country Music Festival Vinstra 2014

Det er kun to uker igjen til årets festival går av stabelen i Kåja. For 22.gang arrangeres det Countryfestival i Vinstra, og det forventes opp mot 12 000 besøkende i byen mellom 2-6.juli.

”Etter alt som skjedde i etterkant av fjorårets festival er det ekstremt artig at vi nå, to uker før festivalen, er i såpass god fart, forklarer Daglig Leder Vigdis Holmestad. ”Responsen fra publikum, både i og utenfor Vinstra, har vært svært god! Billettsalget holder seg jevnt med fjoråret, og vi får utelukkende god respons på både artister og vårt aktivitetstilbud, fortsetter Holmestad.

Countryfestivalen på Vinstra

Countryfestivalen på Vinstra arrangeres hvert år i uke 27, i Kåja. Festivalen trekker rundt 12 000 countryentusiaster til Gudbrandsdalen, der campingliv, countrymusikk, amcars og feriestemning setter sitt preg på en ellers så rolig by. Årets festival arrangeres fra 2-6.juli, og inkluderer artister som Darryl Worley (US), Modern Earl (US), Vassendgutane, Staut, Sie Gubba, Becca, Darryl Worley,  VON og Terje Iversen.

Nye aktiviteter og innhold

Allerede i 2013 gjorde festivalen store grep tilknyttet publikumsopplevelsen i Kåja. Serveringstilbudet ble kraftig oppgradert, med to permanente restauranter, Biffrestaurant og Diner, brennevinsbaren ”Saloon” og eksterne leverandører som Potetbaker´n  for å få et bredere tilbud både hva gjelder kvalitet, bredde og åpningstider. Dette er noe som skal fortsette også i 2014, der menyene i enda større grad tilpasses og det kommer inn leverandører på salg av Pizza og Smultringer.

I år har også Mercedes-Benz blitt med som samarbeidspartner for festivalens Trailer-satsning så i tillegg til en egen trailercamp vil det bli aktiviteter, konkurranser og kåringer åpent for alle festivalens gjester. Andre aktiviteter som kommer til Kåja i uke 27 er blant annet Simulator og Rodeo, i tillegg til tradisjonsrike Country Car Meet på Peer Gynt Kjøpesenter.

SpareBank 1 Gudbrandsdal med ny festivalkåring

Som hovedsamarbeidspartner til festivalen har SpareBank 1 Gudbrandsdal i samarbeid med festivalen satt i gang et nytt og langsiktig prosjekt kalt ”Lokalhelten”. Lokalhelten skal være en årlig pris, som deles ut for ekstraordinær innsats i forbindelse med Countryfestivalen på Vinstra. Vinneren nomineres av publikum, kåres av en jury sammensatt av SpareBank 1 Gudbrandsdal og festivalen, og offentliggjøres på amfiscenen fredag under festivalen. Vinneren vil motta en sjekk på NOK 5000,-

Countryfestivalen på Vinstra

Det er fremdeles billetter igjen. Gå inn på festivalens hjemmeside for priser og bestilling. Her kan du også finne spennende nyheter og informasjon om årets festival.


Av Vigdis Holmestad – Countryfestivalen Vinstra

Kanskje vil du også lese:

Rodney Atkins til Vinstra (2012)

Roy Skjellaug

Countryfestivalen på Vinstra er konkurs (2013)

Redaksjonen

Country music festival Vinstra 2013

Thea Tøstie
Laster...